Dupa scoala, distractia

Posted by

Educatorul adevarat are har. Se vorbeste despre harul pictorului, al scriitorului, al preotului, dar din pacate, din ce in ce mai putin de harul educatorului. In ce consta talentul lui divin? Sa faca scoala sa para distractie, nu militarie, asa cum am fost noi desprinsi in trecut.

Dupa Revolutie s-a simtit acut acesta nevoie, fiindca si copiii s-au schimbat mult. Nu mai sunt copiii aceia docili, sa faca tot ceea ce li se spune, nu mai pun nevoile altora pe primul plan, ci se considera valorosi, importanti si doresc ca adultii din jur sa tina cont de asta.

Afterschool sector 1 are la baza conceptul Teddybar.ro conform caruia cunostintele si verificarea insusirii acestora se pot transmite intr-o forma distractiva.

Scolarul mic percepe intalnirea cu scoala dupa scoala ca fiind intalnirea cu o persoana draga, o forma de distractie maxima in sensul conctructiv al sintagmei. Cum sa nu fie asa, cand:

-salile de clasa sunt amenajate cu gust, luminoase si dotate cu mobilier modern, iar atmosfera din ele inspira

-elevii au acces in laboratorul de informatica, iar aici sunt initiati sa utilizeze tehnologia in scopul exclusiv al dezvoltarii personale

-mancare si gustarile sunt delicioase, pofta este mai mare in colectiv

-personalul este amabil, disponibil, iubitor. Profesional reprezinta autoritatea stiintifica la care cei mici pot apela pentru rezolvarea oricarei probleme

-activitatile extrascolare acopera intreaga gama de preocupari a copilului modern, fiind de natura: artistica, stiintifica si sportiva

-limbile straine de maxima importanta: engleza si germana se studiaza intensiv

-copiii sunt invatati sa se joace frumos unii cu altii?

Avand in fata lor aceste modele valoroase, elevii nu au voie sa se comporte urat si se intorc in familie cu lectiile puse la punct si cu multe lucruri noi invatate. In cazul in care parintii controleaza cu atentie evolutia scolara a acestora, pot vedea ca in fiecare zi copiii vin cu achizitii noi, pe care nu le uita a doua zi, fiindca personalul insista.

Niciun tarif nu este prea mare pentru cei care reusesc sa daruiasca educatie si cunoastere micutilor si mai ales sa faca distractiva indeplinirea sarcinilor didactice.
Mi-ar placea sa isi extinda activitatea si la liceu sa nu intrerupem ceea ce a inceput atat de frumos, dar ma multumesc cu aceste daruri de pret pe care i le pot face copilului meu datorita lor. Imi dau seama ca le este foarte greu si ma rog pentru ei sa reziste si sa fie locul educatiei de calitate premium care ne va asigura lumea buna pe care o dorim cu totii. Nu as concepe sa il duc pe fiul meu la o alta institutie, fiindca are aici tot ceea ce ii este necesar: baza materiala, personal cu experienta si pregatire profesionala, iubirea si atentia atat de necesare, climat deosebit de prietenos.

Ne mandrim cu fiul nostru datorita lor. Stie sa faca o multime de lucruri pentru varsta lui: citeste cursiv si intelege perfect mesajul unui text, face calcule matematice si rezolva probleme, joaca sah si canta la pian, danseaza si canta si recita cu accent in limba engleza.