Cumpara una si pe a doua ti-o fac cadou!

Posted by

Te gandesti la lucruri marunte, cand auzi acest indemn, nu esta asa? Poate la un fruct, la o bratara facuta din material ieftin, la o felicitare. Mi s-a intamplat sa doresc caise, vinete sau rosii, iar vanzatorul sa imi spuna:”Hai, da atat si ia-le pe toate ca ma grabesc, vreau sa ajung si eu acasa ca stau aici de dimineata!”
Vino cu mine sa iti arat ce lucruri de pret poti cumpara la alegerea unui produs! Trebuie sa vezi si sa profiti si sa fii la fel de fericita/fericit cum am fost eu cand am dat peste comoara, tot cautand pret lenjerii.

Doream sa ii cumpar un cadou celei mai bune prietene care se muta in casa noua si pe care investitia a secatuit-o si m-am gandit la o lenjerie din bumbac 100%, care sa fie si frumoasa, si trainica si ieftina.

Cum am vazut lenjeria 3d cu tigrii am spus:”Asta este!” si mi-a parut rau ca nu eram in bani sa imi cumpar si eu una la fel. Ne placeau peisajele frumoase si tigrii in aceeasi masura (evident fizic sa fie cat mai departe de noi), dar cadoul era pentru ea. La salariul urmator, daca as fi avut noroc si mai gaseam produsul, imi cumparam si eu le fel! Tot cautand caracteristicile (dimensiuni, calitati, instructiuni de folosire) si pretul, am citit:” Adauga in cos oricare 2 lenjerii din oferta 1+1 GRATIS si platesti doar una!”

Doua frumuseti la pretul de 129 de lei? Nici mie nu mi-a venit sa cred fiindca era incredibil de avantajos ca o lenjerie 3d (ultima fita), din bumbac satinat compusa din 6 piese sa coste doar atat, iar pe a doua sa o primesc gratis! 120 de lei 12 piese din cel mai bun material, 10 lei piesa, iar cearsafurile sa nu uitam ca aveau dimensiuni generoase (Cearsaf pat 230 x 250 cm, cearsaf pilota 200 x 230 cm)!

Nimeni nu ar trebui sa cumpere cadouri din alta parte in acesta situatie, fiindca se alege gratuit cu lenjerii pe timp nelimitat!

Era acesta afacerea vietii? Nicudecum. A mai trecut un timp si am vazut oferta 1+2 gratis. Plateai cadoul amicei si iti luai gratis lenjerie, ba mai faceai rost de un cadou gratuit pentru cineva drag. M-am gandit ce bine ar fi sa gasesc oferta si de Craciun, fiindca as pune sub bradul a doua persoane apropiate lenjerii de calitate si as asterne si pe patul meu una gratuit. Mi s-a parut ca magazinul acesta este ca intr-o poveste in care Sfanta Vineri sau Sfanta Duminica iti daruieste lucruri de pret, sa nu te intorci acasa cu mainile goale.

Abia acum am aflat ca mereu este loc de mai bine. S-a inventat, oameni buni, si oferta 1+3 gratis, cu 299 de lei iti vin acasa 4 lenjerii 3d din bumbac satinat, 3 sa le daruiesti, una pentru patul tau, in timp ce tu achiti pretul uneia.

Pe cearsafurile acelea iti este mila sa te intinzi si vei produce cascade de bucurii cand le vei darui celor dragi.

Cu cei de la magazinul prezentat mai sus dar din dar se face Rai si toata lumea este fericita!