Unde putem folosi agende personalizate?

Posted by

Agenda reprezinta cea mai utilizata metoda prin care oamenii isi iau notite si prin care pot tine evidenta anumitor lucruri importante, pentru a nu le uita. Aceasta este utilizata de foarte multi ani si este la fel de comuna si de preferata de multi si in prezent. Si eu personal foloseam agende in scoala si in liceu, pentru a-mi lua notite despre anumite anunturi si informatii importante.

Acest lucru nu s-a schimbat nici atunci cand am inceput sa lucrez, avand mereu la indemana o agenda pe care imi notam diverse lucruri, asemeni si colegilor mei. Imi era mult mai usor decat pe calculator si imi aminteam mai repede de ceva anume, fiind obisnuit sa o car dupa mine peste tot. De obicei prefer agendele simple, fara coperti sofisticate, pagini numerotate, calendare, harti si alte lucruri, fiind ceva mai normal pentru mine.

Agendele pot fi utilizate in numeroase domenii, de la munca la birou si pana in cea de teren, scopul fiind mereu acelasi, de a ne nota numite informatii. In anumite cazuri sunt mai rapide si mult mai practice. Nu putem utiliza mereu un telefon sau si mai mult, un laptop sau calculator asa ca aceasta varianta este binevenita. Scopul unei agende poate fi totusi si mai important de atat sau mai bine zis mai diversificat. Este un bun material de promovare, agendele fiind cumparate si utilizate in mod constant de multi dintre noi. Acestea sunt usor de personalizat si cu un cost foarte mic.

Am primit prima mea agenda de la locul de munca chiar din prima zi de lucru si am tot folosit-o. Iar daca spatiul liber din aceasta se va termina, imi pot lua mereu alta noua. Toate agendele aflate in stoc, la care au acces angajatii sunt realizate la comanda, avand pe coperta printate logo-ul si numele companiei pentru care lucrez. Am observat acest lucru in cazul multor persoane, dovedindu-mi astfel ca o agenda este un bun articol de promovare.

Exista multe agentii de promovare care utilizeaza aceasta metoda, agende personalizate, printre acestea numarandu-se si ALLPromo care le pune la dispozitie clientilor un numar variat de agende, putand printa pe acestea orice. Tipul agendei poate fi ales si de catre client, cei de la ALLPromo fiind mereu deschisi la noi sugestii si provocari, fapt care i-a facut atat de buni si de cunoscuti la nivel national. Pot fi utilizate agende simple, agende cu coperti din piele, agende cu hartie plastifiata, agende cu anumite dimensiuni.

Tipul de agenda poate fi ales si in functie de persoanele carora le sunt destinate. Cu cat functia este mai mare cu atat si agenda mai pretentioasa, acesta fiind doar un singur exemplu. Si printarea unui logo, a unui nume, a unei imagini pe o agenda este considerata promovare a ceva anume si poate avea un impact pozitiv asupra publicului tinta. In functie de scopul si de tipul campaniei, dar si de persoana, compania, firma care o desfasoara, agenda poate fi personalizata in numeroase moduri, de la culoare pana la suportul pentru pix sau legarea paginilor intre ele.