Cum te protejezi de frigul de afara pe timp de iarna?

Posted by

Zilele astea frigul de afara mi-a cam dat planurile peste cap, ca sa nu mai spun ca din cauza frigului am si racit. Si cum in aceste momente in care sunt racita nu ma pot concetra la nimic. Stiu ca poate ar trebui sa stau acasa, in pat sa lenevesc cu o cana de ceai in mana sub patura… Dar nu eu sunt inca la birou cu laptopul in fata si iti scriu acest articol.

Pe de alta parte asa cum am mai spus si cu alte ocazii este numai vina mea pentru ca nu ma protejez suficient de bine de frig atunci cand ies din casa. Mereu fac asa si mai ales iarna cand ar trebui sa am mai multa grija. Nu stiu ce tratamente aplicati voi, dar eu una orice as face nimic nu functioneaza la mine, oricat de mult as incerca. La mine pana nu isi face raceala de cap in organismul meu nu pot face nimic.

Va urma o perioada de vreo 3 sau 4 zile in care nu voi fi buna de nimic si nici nu prea am ce face. Dar de acum o sa fiu mai grijulie si o sa incerc sa port din nou esarfe. Am vazut unele chiar dragute si de sezon cu tot felul de desene si accesorii. Pe de alta parte ma interesa daca as fi gasit ceva mult mai complex care sa ma protejeze si mai bine de frig si de ploaie atunci cand este cazul.

Ieri mi-am cautat cateva modele de esarfe, dar si modul prin care sunt realizate. Nu pot spune ca mi-a placut un model anume caci as spune o minciuna. In general imi place tot ce este realizat manual, ori crosetat ori tricotat. Si pentru ca am vorbit de modul de lucru si de felul in care sunt realizate aceste esarfe am sa atasez un clip pentru a putea vizualiza usurinta cu care sunt realizate.