Cum iti tratezi parul in perioada de iarna?

Posted by

Nu stiu de ce am impresia ca tot mai multe persoane feminine au ceva probleme cu ceea ce reprezinta in totalitate ingrijirea parului. Poate ca nu toate aveti aceeasi problema, dar eu una ma confrunt destul de des cu asta. Si nu conteaza de cum vreau eu sa-mi aranjez parul, ci mai degraba cum as putea sa-mi intretin eu parul sanatos pe timp de iarna. Cred ca asta este cea mai mare provocare pentru toate doamnele si domnisoarele, pe care le-am tot intalnit in ultima perioada si cu care am discutat despre aceasta situatie.

Eu una stiu ca cea mai mare problema a mea consta in faptul ca de cele mai multe ori nu stiu ce tip de uscatoare de par sa folosesc pentru a nu-mi arde parul. Pe timp de vara problema asta este inexistenta pentru ca nu am nevoie de un uscator sau feon pentru a-mi usca parul. Vara de cele mai multe ori imi las parul sa se usuce singur, numai in cazul in care sunt nevoita sa plec intr-un timp scurt atunci incerc sa mi-l aranjez si sa mi-l usuc, dar altfel nu.

Asta ar fi marea mea problema legata de par pe timp de iarna, bineinteles aceasta nu este o problema unicat, ba din contra. Cu cat stau mai mult sa analizez ce se intampla cu parul meu cu atat imi dau seama ca probleme sunt in mai multe tipuri de aspecte, printre care amintesc cele mai importante: vopsirea si aranjarea parului prin diverse tehnici si cu ajutorul acelor produse electrice de coafat parul.

Recunosc faptul ca eu una nu am mai folosit placa de par de o buna bucata de vreme, dar in acelasi timp nu am putut evita si peria mea rotativa, care practic are acelasi efect nociv asupra parului ca si placa de indreptat parul. Stiu ca in momentul asta poate ca as supara diferite domnisoare cu tema asta, dar imi asum ceea ce spun pentru ca am trecut prin foarte multe etape in incercarea de a avea un par frumos si in acelasi timp sanatos.

Poate ca nu ai inteles destul de bine faptul ca un par sanatos nu este agresat zi de zi de tot felul de produse de coafat, ci din contra este ingrijit cu o foarte mare grija la toate aspectele care intr-un anumit punct si context pot deveni nocive. Nu de foarte mult timp am inteles si eu cat de mult reprezinta si inseamna sa ai un par bine ingrijit, sanatos si frumos.

Poate ca nu vrei sa fii in centrul atentiei, dar cu siguranta cand totul este perfect la exterior si tu te simti perfect in interior, iar asta de ajuta sa devii o fire comunicativa, expresiva si increzatoare in fortele tale. Si daca nu ma crezi poti incerca si tu sa fii bine atat la interior, cat si la exterior si astfel vei observa diferentele dinainte si de dupa transformare.