clinica stomatologica

Cum poti avea parte de o dantura frumoasa si sanatoasa?

Posted by

Un zambet frumos atrage privirile tuturor si te face sa fii in centrul atentiei. Insa exista o chestiune de care nu foarte multe persoane sunt constiente de asta, cu atat mai mult cu cat o dantura frumoasa nu o poti avea doar pocnind din degete.

Ci mai degraba un zambet frumos necesita timp si o ingrijire fara cusur. In plus de asta nu trebuie sa lipseasca nici vizitele la cabinetul stomatologic.

De ce sunt necesare vizitele la cabinetul stomatologic?

Daca inca mai ai o urma de indoiala in ceea ce te priveste vizita la un consult stomatologic ar fi cazul sa citesti cu atentie urmatoarele motive pentru care trebuie sa faci acest lucru.

  • un zambet frumos exista cu ajutorul unui stomatolog;
  • iti poate repara fisurile din smatul dintelui ce nu sunt vizibile cu ochiul liber;
  • trateaza cariile si impiedica aparitia acestora;
  • iti ofera un tratament de albire a dintilor specializat;
  • te indruma in cazul in care ai nevoie de un aparat dentar;

Astfel ca nu ai nici o scuza pentru a nu vizita clinica stomatologica Orto Care. Tot aici ii poti introduce pe cei mici in lumea periajului corespunzator si a unui zambet sanatos. Chiar daca pana acum nu ai avut parte de probleme evidente ale danturii tale, un zambet frumos intotdeauna va avea nevoie de cineva specializat care sa se ocupe de el.

Pe de alta parte nu trebuie sa te inspaimante nici ideea de a purta un aparat dentar sau de a utiliza diferite tratamente pentru albirea dintilor. Cu ajutorul aparatului dentar iti poti indrepta dintii pentru ca zambetul tau sa fie unul placut.

In plus datorita aparatelor dentare de ultima generatie nici nu mai poate fi vorba de durere, efecte adverse sau o perioada indelungata in care sa il porti, caci toate acestea sunt de domeniul trecutului.

Poti preveni in loc sa tratezi

Nu trebuie sa ajungi in ultimul moment la o clinica stomatologica, deoarece dantura ta va avea de suferit. Cel mai bine este sa mergi preventiv la stomatolog si sa-ti verifici dantura periodic, astfel vei fi scutit de:

  • infectii sau inflamatii dentare;
  • carii ale dintelui;
  • sau si mai rau decat atat pierderea unor dinti;

Ca sa nu mai vorbim despre aspectul ingrijit pe care ti-l poate oferi o simpla vizita la cabinetul stomatologic, avand in vedere ca poti opta pentru un detartraj, sau un tratament de albire a dintilor sau chiar mai mult decat atat aplicarea unor fatete ceramice.

Toate acestea sunt efecte ale unei bune preventii, fara sa implice costuri mult mai mari ca in cazul tratarii, iar aici amintim de implanturile dentare sau extractiile dentare. Cu cat vizitezi mai des cabinetul stomatologic, cu atat mai mult zambetul tau va fi gata sa cucereasca intreaga lume.