Cum sa iti faci parul cret, fara placa de par?

Posted by

Intotdeauna am spus si o sa spun si de acum incolo, ca este mult mai bine daca poti apela la cateva trucuri de infrumusetare pe cale naturala, decat daca ai folosi nu stiu cate produse, care in timp degradeaza frumusetea si sanatatea ta. Iar pentru ca in articolul trecut am vorbit despre cateva produse pentru coafarea parului intr-un timp cat mai scurt si cat mai usor, acum am sa va povestesc despre un alt truc pentru a-ti face parul cret.

Si pentru ca in celalalt articol am vorbit despre incretirea parului cu ajutorul placii de indreptat parul si al ondulatorului, de aceasta data am sa va prezint o metodata mult mai sanatoasa decat celelalte doua. Printre multe altele cred ca stiti ca utilizarea frecventa a ondulatorului si a placii va poate degrada parul foarte rau. Cred ca acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni.

Dar ce a-ti spune daca v-ati putea face parul cret cu o metoda la fel de eficienta, dar care are riscul de degradare al parului mult mai scazut, aproape spre deloc? Metoda despre care am sa va vorbesc in minutele urmatoare este de fapt metoda prin care veti utiliza folia de aluminiu sau staniol pentru incretirea parului.

Etape pentru incretirea parului

  • pasul 1 – nu va uscati parul in totalitate dupa ce vi l-ati spalat. Lasati-l umed si pregatiti cateva fasii de staniol, pe care sa le rasuciti, astfel incat sa obtineti forma de pai a respectivei folii de aluminiu;
  • pasul 2 – inpartiti-va parul in suvite, pe care sa le rasuciti in jurul acelor fasii de staniol rasucite;
  • pasul 3 – uscati-va parul daca vrei sa iesi in oras sau daca nu si te pregatesti de somn, poti dormi asa pana dimineata;

Dupa ce iti vei da jos din par acele fasii de folie de aluminiu vei observa noua forma a parului tau. Si pentru a face acest lucru cat mai bine poti urmari acesti pasi in clipul de mai jos.