Confort mare cu bani putini – izolarea locuintei

Posted by

Atunci cand in propria ta locuinta nu se mentine eficient caldura, igrasia isi face simtita prezenta iar zgomotele din exterior patrund usor in interior.Trebuie sa fii constient de faptul ca, pentru a trai in confort deplin trebuie sa soliciti ajutorul unor profesionisti care sa iti izoleze apartamentul sau casa.

Dat fiind faptul ca aceasta misiune nu poate fi indeplinita cu succes chiar de oricine, indicat este ca daca nu te simti capabil sa o duci la bun sfarsit de unul singur, sa apelezi la ajutorul unor profesionisti. Totodata, trebuie sa te asiguri ca si materialele pe care le vei utiliza sunt de calitate. De exemplu, eu am plasat o comanda destul de mare la www.e-izolatii.ro si am fost pe deplin multumit de eficienta lor. Am plasat comanda online, iar intr-un timp destul de scurt, am avut toate produsele livrate chiar in fata usii. Astfel, nu am fost nevoit sa consum benzina si sa merg la un magazin pentru a le achizitiona. Astfel, am economisit si o suma destul de frumusica de bani.

Din punctul meu de vedere, izolarea cu vata minerala bazaltica este cea mai avantajoasa, nu doar ca eficienta, ci si ca pret. Eu am optat pentru asta si sunt pe deplin multumit de rezultat. Pot sa spun ca in aceasta iarna nu am intampinat niciun neajuns, caci in casa a fost cald, igrasie nu am mai avut si nici zgomotul produs de traficul de afara nu mi-a mai afectat odihna.

Iata care sunt majoritatea avantajelor ce se datoreaza unei izolatii termice exterioare, realizate ca atare si cu materiale de calitate precum sunt cele de la www.e-izolatii.ro:

  • Se va reduce considerabil consumul de energie termica. Frigul din exterior nu va mai patrunde in interior, precum nici caldura din interior nu va parasi locuinta.
  • Inclusiv partea estetica va avea de castigat in acest caz. Indiferent ca locuiesti la bloc sau la casa, fatada va capata un design mult mai placut.
  • Mucegaiul va disparea pentru totdeauna. Daca totusi ai aceasta problema, indicat este sa il indepartezi, caci mai apoi, dupa ce vei izola, nu va reaparea. Totusi, trebuie sa ai grija ca gradul de umiditate din interior sa nu fie exagerat de mare, astfel exista si riscul de a se depune din nou.
  • Inclusiv persoanele alergice vor avea de castigat. Cei care locuiesc in interiorul cladirii nu vor mai fi atat de expusi in fata alergiilor, a racelilor si a reumatismului.
  • Diferentele termice vor fi complet eliminate.
  • Rezistenta constructiei va deveni mult mai mare in cazul intemperiilor.
  • In interior nu va mai patrunde zgomotul din exterior cauzat de trafic sau orice altceva. Cu totii stim ce impact mare are acesta asupra sanatatii noastre; de altfel, nu ne mai putem odihni ca atare, ceea ce duce la incapacitate de concentrare, dar si la deficiente destul de grave de somn.
    Se va imbunatati considerabil ambientul.

Asadar, pentru a te bucura din plin de avantajele unei izolatii realizate ca atare, trebuie sa te asiguri ca mana de lucru e intr-adevar profesionista, ca beneficiezi de toate instrumentele de lucru necesare, dar si de materialele de constructie care sa iti asigure o izolatie cat se poate de eficienta.