Ce tip de sandale vei purta in aceasta vara?

Posted by

Nu stiu ce parere aveti voi despre sandale, dar eu pe timp de vara le iubesc. Cred ca sunt cele mai practice perechi de incaltaminte, pe care le poate folosi o femeie. Printre multele beneficii, pe care le poate aduce o pereche de sandale se numara si mersul lejer, pe care ti-l pot oferi acestea. Eu una sunt obisnuita cu acele perechi de sandale care au impletituri.

Si se pare ca tocmai acestea vor fi trendul acestui an. Chiar daca nu pot purta sandale cu tocul foarte inalt, am sa imi caut cateva perechi cu un toc ceva mai adecvat pentru piciorul meu. Sincer nu as vrea sa apar si eu, pe acele tocuri inalte, ca celelalte domnisoare despre care am mai scris si cu o alta ocazie.

Bineinteles ca in acest an nu vor lipsi nici acele sandale de tip platforma, si nici acele sandale ce seamana mai mult cu pantofii de primavara. Pe de alta parte, toata lumea asteapta soarele, pentru a se putea bucura de vara. Si se pare ca nici sandalele nu au fost scutite de nuantele care se port in acest an.

Respectiv verde, albastru, rosu, roz, galben, alb si negru. Si sa nu va prinda mirarea daca pe strada veti intalni domnisoare incaltate cu astfel de nuante ale incaltamintei. Cert este ca eu sunt sigura ca eu voi purta doar sandale pe alb, negru si albastru, caci sunt nuantele mele preferate.