Cum sa alegi intelept meciurile pentru biletul zilei?

Posted by

Biletul zilei este una dintre cele mai indragite activitati de catre pariorii de la noi din tara. In fiecare zi, numeorosi tipsteri cu sau fara experienta se intrec in a oferi ponturi dintre cele mai bune zecilor de mii de jucatori din domeniu, insa stim cu totii ca rezultatele uneori ne dezamagesc.

Este de preferat ca cei patrunsi de febra jocului si emotia castigului sa isi stabileasca propriile strategii, iar ponturile oferite de catre tipsteri sa fie doar niste puncte de reper. In acest fel, vor detine control asupra rezultatelor obtinute si vor putea progresa constant.

In mod paradoxal, principala problema cu care se confrunta pariorii romani nu vizeaza alegerea prdictiilor, ci mai degraba gestionarea bancii. Altfel spus, pariorii tind sa joace haotic, fara nicio disciplina. Succesul pe termen lung la pariul zilei tipsteri este dictat de stilul de joc si de gestionarea mizelor.

In acelasi timp, pentru a-ti maximiza sansele de castig, trebuie sa te focusezi exclusiv pe un sport si sa te abtii sa joci in zilele in care nu sunt pariuri suficient de bune. Este de preferat sa spui pas atunci cand nu esti familiarizat cu un anumit sport, decat sa copii pontul oferit de un tipser si sa te lasi in voia sortii.

Poate ca stii deja, pariurile din biletul zilei sunt adesea decise de elemente surpriza. Indiferent ca este vorba despre forma proasta a unei echipe, despre un arbitru neinspirat sau despre orice alt motiv, ghinionul isi spune de multe ori cuvantul, in special la ultimul meci de pe bilet. Ce poate face un parior pentru a evita astfel de situatii nefavorabile? Ei bine, acesta poate recurge la functia Cash Out sau poate alege cu grija pronosticurile, punandu-si speranta numai in acele echipe care dovedesc mereu stabilitate si randament pe termen lung.

In acelasi timp, nu poti miza pe castigul unei echipe numai pentru ca aceasta are nevoie de victorie. Un astfel de factor nu ar trebui sa fie inclus in analiza unui meci. Nu ti s-a intamplat niciodata sa pierzi un pariu din cauza ca „echipa x trebuie obligatoriu sa castige, avea nevoie de toate cele 3 puncte.”?

De fiecare data cand pariezi trebuie sa treci printr-un filtru obiectiv toate informatiile pe care le ai cu privire la cele doua formatii implicate. Care sunt punctele forte ale fiecarei echipe? Dar minusurile? Motivatia uneia nu se traduce mereu prin absenta motivatiei celeilalte. Dimpotriva, au fost anumite meciuri decisive cand ambele echipe au fost la fel de motivate sa-si invinga adversara.

De asemenea, este important sa stii ca biletul zilei nu trebuie sa cuprinda derby-uri si meciuri care au loc in condtii speciale. Cel mai adesea, pariurile banale sunt cele care au cele mai mari sanse de reusita, desigur, cu respectarea unei strategii inteligente de pariere si a unui stil de joc precaut.

Pune in aplicare sfaturile de mai sus si cu siguranta rezultatele vor incepe sa apara. Nu in ultimul rand, te poti pune la curent cu ultimele informatii din lumea sportului accesand platforma online cota2.ro.