Fara bani stralucirea sarbatorilor se estompeaza

Posted by

Mereu iti vine greu sa nu ai bani, dar cea mai mare suferinta o simti cand nu ai bani sa te pregatesti cum trebuie de sarbatori sau cand esti bolnav si ai nevoie de tratamente costisitoare si de operatii, tocmai cand nu mai poti obtine venituri atat de mari. Amaraciunea este aceeasi, cand cineva foarte drag este grav bolnav si nu ai bani sa-i dai sa ii alini suferinta.

Stiu, proclamam sus si tare ca banii nu sunt asa de importanti si altele sunt valorile de pret! De fapt incercam sa ne autoeducam pentru perioadele de austeritate.

Astazi vrea sa va vorbesc de sarbatoarea omului sarac. Este ca in colindele vechi, romanesti: intuneric, saracie, chiar si colindatorii il ocolesc stiind ca nu are ce sa le dea.

Poate ca ati vazut prin magazine copii sumar imbracati, muscand dintr-un covrig uscat, in timp ce altii, imbracati la moda au mainile pline de e cadouri scumpe. Cine credeti ca sufera mai mult? Copiii sau parintii?

Daca veti privi in ochii parintilor, veti citi cu siguranta toata amaraciunea ca nu pot oferi celor pe care ii iubesc o viata mai buna!

Fara bani, casele nu va sunt luminate la fel ca ale altora de sarbatori, mesele nu sunt imbelsugate si sub brad lipsesc cadourile de Craciun. Sa zicem ca esti „copilul renuntarilor”, nascut si crescut in acest spirit, dar ce vina au cei mici?

E timpul sa spui „Stop!” frustrarilor si renuntarilor si sa incepi o viata noua! Priveste cu atentie in jurul tau si vei vedea cum toata lumea se imprumuta sau apeleaza la Casele de Amanet sa aiba o atmosfera feerica de sarbatori.

Uite, se primesc la amanet electronice, iar contractul se face intre 5-30 de zile! Eu am calculat exact ce am de facut sa pot avea de toate pe masa de Craciun, sa imi duc copilul prin Tragurile de Craciun si prin magazinele de jucarii si sa il las sa aleaga ce isi doreste. As amaneta toate telefoanele, laptopurile, tabletele, consolele pentru jocuri pentru sclipirea de fericire din ochii lui.

Nici nu stii cat de mult face pentru un copil o amintire luminoasa! Il ajuta sa infrunte toate furtunile vietii, cand creste mare fiindca se hraneste cu ea.

Casa-Amanet.com este un finantator de buna credinta la vreme de sarbatoare, dar si la vreme de incercari, cand necazurile vin la pachet cu criza financiara severa. Ei iti cumpara si iti primesc la amanet electronice, ceasuri de lux, masini functionale, bijuterii si fragmente de bijuterii din aur si din argint si antichitati. Multe dintre aceste bunuri pot fi evaluate de la domiciliu online, fie cu ajutorul calculatorului, fie discutand cu operatorul pregatit sa raspunda la toate intrebarile.

Tot de acasa faci si programarea la ghiseu, sa nu astepti niciun minut si sa pleci cu banii de care ai nevoie. Cat vreme exista Casele de Amanet, sarbatorile sunt luminate pentru toti romanii, fiindca nu au ei bani, dar electronicele si aurul din casa nu le lipsesc!

Straduieste-te, omule, sa iti uimesti copilul de Craciun si sadeste in mintea lui cele mai curate sentimente in acesta perioada a anului!

Electronice mai poti cumpara, dar pe el nu-l mai poti tine copil langa tine mult timp!