Bijuteriile de argint – mereu la mare cautare

Posted by

Inca de la inceputurile civilizatiei, oamenii au fost captivati de argint si de splendoarea acestuia. De-a lungul anilor, acest metal mistic a fost folosit in diverse situatii speciale. Primele consemnari despre argint dateaza inca din anul 3100 I.Hr., atunci cand un ambasador din Creta a adus in dar niste obiecte din argint faraonilor din Egipt. Asadar, inca de atunci, popularitatea argintului a fost una destul foarte mare. In ziua de astazi, argintul este metalul preferat al designerilor, fiind un material versatil prin care acestia isi pot folosi la maxim creativitatea si spiritul inovativ. Argintul poate fi “transformat” in aproape orice si bijuteriile de argint pot sa fie de o frumusete inimaginabila. O bijuterie din argint este, intotdeauna, un cadou ce exprima afectiune, prietenie si multumire.

Bijuteriile de argint sunt, din fericire, mult mai ieftine decat cele din aur si mult mai frumoase.

De exemplu, la magazinul bespecial.ro poti sa gasestibijuterii argint ieftine intr-o gama foarte variata. De asemenea, calitatea argintului folosit este una superioara. Pentru ca o bijuterie de argint sa fie realizata din materiale de calitate, atunci argintul trebuie sa contina 92.5% argint pur si 7.5% aliaj cum ar fi cupru, care este cel mai des folosit. La bespecial.ro sunt disponibile bijuterii argint 925 ieftine. Conform Comisiilor Federale de Comert, numai argintul care are cel putin marca 925 se poate numi argint in adevaratul sens al cuvantului. Asadar, la bespecial.ro toate produsele din argint au marca 925. Oricine poate alege bijuterii argint ieftine catalog, asa cum spuneam, la preturi fara concurenta.

Bijuteriile de la bespecial.ro au un design deosebit, sunt clasice sau dupa ultimele tendinte, simple sau cu pietre. Sunt piese rezistente si versatile, ce pot fi asortate tinutelor casual sau elegante. Bijuteriile din argint pot sa constituie obiecte extraordinare ce pot fi facute cadou femeilor, dar si barbatilor. Sunt, de asemenea, tipul de bijuterii ideale pentru a fi purtate la nunta datorita simbolismului si proprietatiilor benefice pe care argintul le are. Indiferent de destinatia bijuteriei din argint, trebuie sa stiti ca acesta nu se va demoda niciodata si va fi mereu o optiune perfecta pentru tinuta sau pentru un cadou.