Cum sa ai un Craciun de neuitat?

Posted by

Orice parinte isi doreste sa transforme clipele petrecute de Craciun in momente care vor fi reamintite pe tot parcursul vietii ca minunate.

In acest sens, sunt foarte multe idei care te pot ajuta sa faci celor mici o surpriza cat mai placuta si pe care ti le voi prezenta in cele ce urmeaza.

Pregatiti bradul!

Primul aspect si probabil ca este si cel mai semnificativ pentru Craciun, e cel referitor la ornarea bradului. Acest moment este chiar unul simbolic pentru familie in sine si e asociat mereu cu armonia, buna dispozitie si iubirea.

Ce poate fi mai placut decat sa stii ca-i ai aproape pe toti cei dragi, pe fundal se aud colinde si toata lumea se distreaza incercand sa ofere bradului un aspect cat mai placut?

Iti recomand sa faci din acest moment o traditie in fiecare an. De asemenea, poti sa aloci sarcini pentru fiecare membru al familiei, astfel incat sa fie ceva organizat si fiecare sa simta ca are un rol deosebit: cineva se ocupa de muzica, cineva de mancare, altul de globuri, altcineva de luminite si tot asa.

Nu uita de cadouri

Nu este Craciun fara sa fie si cadouri! Incearca sa te gandesti din timp cam ce poti cumpara copiilor, dar si iubitei tale sotii. Totodata, daca te vei ocupa din timp de acest aspect vei evita lungile cozi si aglomeratia inevitabila din magazine in perioada Craciunului.

De altfel, alegerea unui cadou poate fi de foarte multe ori o decizie grea de luat si trebuie sa-ti acorzi timp suficient pentru a te asigura ca vei gasi cel mai bun cadou.

Iti recomand sa faci acest lucru impreuna cu familia ta, sa mergi cu ei in mai multe magazine si in felul acesta iti va fi mai usor sa iei cea mai buna decizie, in functie de ceea ce le va atrage atentia, de ceea ce vor proba sau ceea ce ii intereseaza.

Alege un Mos Craciun de inchiriat

Un alt sfat pe care ti-l recomand cu mare caldura este sa alegi un Mos Craciun de inchiriat pentru Ajunul Craciunului. In felul acesta tot momentul va prinde un alt contur si cei mici se vor simti extraordinar de bine.

Poti gasi un Mos Craciun de inchiriat destul de usor daca vei apela la o firma de animatori cu personaje de pe internet. De asemenea, daca firma respectiva este una profesionista vei fi sigur ca asemanarea este puternica si ca acel Mos Craciun de inchiriat va intra sub pielea celor mici si-i va face sa se distreze cat se poate de mult.

Tot el va putea sa le ofere si cadourile pe care le-ai luat cu ceva timp inainte, astfel ca traditia si misterul vor fi pastrate pe deplin in seara de Craciun.

Masa in familie

Fiind un moment al familiei, iubirii si plin de armonie, Craciunul nu trebuie sa fie lipsit nici de o masa bogata si in care sa fie prezenti toti membrii. Asigura-te ca inviti toata familia si fiecare va gusta din bucatele traditionale pe care le avem specifice acestei perioade.

Nimic nu poate fi mai placut decat sa vezi toate persoanele care iti sunt dragi si care se simt foarte bine impreuna, spun glume si gusta din retetele traditionale pe care le-ati pregatit. De pe masa nu pot sa lipseasca cozonacul, sarmalele sau fripturile atent gatite si preparate cu mult suflet si iubire. Totodata, sa nu uiti de dulciurile care trebuie sa fie de nelipsit atunci cand vin colindatorii.

Asadar, asigura-te ca cele ce ti le-am prezentat vor face parte din Craciunul tau si acesta va fi unul mai mult decat deosebit.