Tu ce rochie porti de revelion?

Posted by

Chiar nu aveam de gand sa scriu despre asta, dar daca mai toate prietenele mele au decis sa ma intrebe ce tinuta voi purta de revelion am zis sa scriu ceva ca alta data sa pot sa le dau raspunsul prin acest articol. Nu cred ca este foarte important cu ce o sa ma imbrac eu, ci mai degraba cred ca prietenele mele vor sa afle cateva ponturi de la mine, asa cum se intampla de obicei. Poate ca daca as fi avut suficient timp pentru tot ce imi doream sa fac, si, da chiar tot ce imi doream sa fac poate ca nu mai eram nevoita sa caut nu stiu ce tinute.

Dar pentru ca nu am putut sa-mi termin singura propria rochie am zis ca n-ar fi rau sa trec sa caut cateva rochii ieftine, poate asa voi gasi un model de rochie care sa ma atraga si care sa ma faca sa ma simt confortabil. Asta cred ca este cea mai mare problema a mea. De fiecare data cand imi place o rochita se intampla sa nu ma simt destul de confortabil atunci cand o probez.

Si pentru ca mai devreme am amintit de prietenele mele, mai trebuie sa spun ca ele intotdeauna m-am ajutat sa gasesc tot ce a fost mai frumos si perfect pentru mine. Pana la urma nu e chiar atat de rau sa ai cu cine impartasi informatii, sa ai cu cine schimba o vorba, o idee si, ce este cel mai important, sa ai cui sa-i ceri un sfat. Poate ca intr-un final o sa am parte de lucruri frumoase, de care sa nu ma tem si poate o sa am posibilitatea sa-mi strang toate prietenele la un loc.

Nu este prea usor sa strangi in aceeasi camera persoane cu caractere si firi tari. Dar daca stau sa ma gandesc cred ca singurul lucru care le-ar putea unii sunt fix rochitele de care ma tot intreaba. Si daca am sa reusesc pana la urma sa gasesc un loc cu rochite si ieftine si frumoase ar fi perfect. As stii ca in acel moment voi avea o sansa sa le strang pe toate in jurul aceleasi mese.

Nu mi-am imaginat niciodata ca poate fi atat de greu sa stai si sa incerci sa-i aduci pe oameni impreuna. Poate ca de asta mi-e teama cel mai mult, nu de tinutele pentru revelion, nu de rochitele sofisticate pe care s-ar putea sa nu le gasesc sau mai stiu eu ce alte lucruri mai pot gasi in drumul meu pentru a le uni pe toate.

Am zis ca poate reusesc sa le adun pe toate in aceeasi incapere de acest revelion, macar sa le fac sa inteleaga cat de important este pentru mine sa le vad pe toate unite si nu suparate una pe cealalta. Dar pana una alta trebuie sa caut modele de rochite care stiu ca le pot aduce impreuna, macar atat pot face si eu de acest revelion.