Cum iti poti redecora camera?

Posted by

Am stat de foarte multe ori si m-am gandit cum imi pot redecora camera fara sa am parte de costuri prea mari. Am incercat eu sa gasesc cateva idei utile pentru acest lucru prin cateva reviste dedicate acestui tip de activitate si in special acele reviste despre cum ai putea sa-ti ingrijesti casa cat mai bine, mai eficient si intr-un timp cat mai scurt. De data asta am fost foarte dezamagita ca nu am gasit nimic pe gustul meu, nimic care sa ma faca sa imi doresc acea schimbare, dar mai mult decat atat sa ma atraga si mai mult in camera mea.

De obicei sunt foarte atenta la schimbarile legate de dormitor, de camera de lucru si in special de acele zone unde eu ma simt speciala si imi gasesc linistea. Desi sunt o persoana cu stari schimbatoare foarte dese recunosc ca in ceea ce ma priveste aceste locuri nu sunt adepta schimbarilor extreme. In primul rand pentru ca nu as vrea sa-mi provoc singura vreun dezechilibru care sa ma faca sa nu mai am productivitatea pe care mi-o doresc.

In al doilea rand mi-e foarte greu sa ma readaptez cu noile lucruri din camera mea si nu pentru ca sunt noi, ci pentru ca in camera exista o noua ordine ce imi poate da peste cap disciplina legata de camera respectiva. De aceea cand ma gandesc la schimbari legate de dormitor sau camera unde lucrez imi place sa iau in calcul acele schimbari soft, usoare, care au un impact si efect vizual, dar care sa nu-mi deranjeze echilibrul.

Iar pentru a mentine viu aceasta balanta, echilibru apelez de fiecare data ori la diferite perne decorative (pentru ca imi plac foarte mult), ori la vreun tablou pe care l-am vazut si mi-a placut. Si apropo legat de acest lucru stiti ca mai nou acum se poarta acele tablouri, peisaje si nu numai din mai multe piese. Pe langa faptul ca sunt mult mai complexe au si un alt efect si bineinteles te poate ajuta la redecorarea oricarei incaperi.

Iar daca ai si abilitati artistice, inclinatii catre pictura sau ceea ce noi numea candva arta populara sau lucrul manual iti poti face singura atat tablourile, cat si pernele decorative. Totul tine de vointa ta de a economisi si de a face lucrurile intr-o perspectiva noua.

Si pentru ca m-am gandit ca cel mai potrivit ar fi sa va dau si cateva idei am sa las mai jos cateva modele de perne decorative. Iar in ceea ce priveste tablourile din mai multe piese va invit sa cititi despre asta intr-un articol viitor.