dec. 14

Cum iti poti accesoriza hainele in cel mai placut mod?!

Cum iti poti accesoriza hainele in cel mai placut mod?!

Nu trebuie sa mai spun ca noi femeile suntem fascinate de tot ce inseamna nou in moda si mai degraba de modul in care ne putem infrumuseta hainele. Intotdeauna ne dorim sa avem parte de cele mai frumoase accesorii, sa avem parte de acele modele de haine la care nu foarte multa lume nu are acces si cu atat mai mult ne dorim sa fim unice in lumea noastra, in care ne tot invartim. Dar daca ti-as spune ca ai putea sa-ti accesorizezi singurica fiecare piesa  vestimentara?!

Da, stiu ca pentru asta ai nevoie de indemanare, de o alta perspectiva, de multa rabdare si creativitate. Poate imi vei spune ca sunt prea multe calitati de care trebuie sa ti cont, dar eu te asigur ca in scurt timp daca vei incepe sa faci astfel de lucruri nu vei mai intampina nici un fel de problema. Insa da trebuie sa ai foarte mare grija la lucrurile pe care vrei sa le alegi, la piesele pe care vrei sa le accesorizezi si in mare parte la tot ce inseamna mici detalii.

Spre deosebire de hainele pe care le achizitionezi deja accesorizate, pe cele pe care vrei sa le asortezi si sa le accesorizezi poti sa-ti alegi singura modelul si tipul de accesorii. In plus daca stii cat de cat sa crosetezi te poti folosi de aceasta calitate, de care nu foarte multa lume se bucura. Si cu toate astea in ziua de azi poti face absolut tot ce iti doresti pentru ca nu exista nu pot, ci mai degraba nu vreau.

In plus daca nu stii cum poti lucra ceva te poti inspira de pe internet. Iar in aceasta cauza nu am dubii ca nu vei gasi ceva special si unic pentru felul tau de a fi si pentru mofturile tale. Tot ce trebuie sa faci este sa te lasi dusa de val si sa te inspiri de  la cei mai buni.