Cum iti poti gasi fericirea?!

Posted by

Zilele astea m-am gandit extrem de mult daca sa scriu despre un anumit subiect sau daca sa trec cu vederea ce se intampla in jurul meu. Poate ca ar fi mult mai bine daca nici macar nu as intra in astfel de detalii si as ocoli acest subiect, dar acest lucru nu prea este posibil. In primul rand pentru ca ma deranjeaza anumite aspecte pe care le are societatea noastra. Desi sunt constienta ca de foarte multe lucruri negative inca nu ne putem detasa, inca mai sper la o mica schimbare si de ce nu poate ca intr-o zi toate lucrurile se vor schimba si nu vom mai avea nici un fel de problema.

Sau cel putin vom stii sa ne rezolvam si altfel problemele nu neaparat pe calea cea mai usoara. In fine, astazi as fi vrut sa scriu despre acel videochat Bucuresti, de care auzi la orice pas. Si de foarte multe ori nu prea imi mai vine sa merg in capitala caci stiu ca voi da de fel si fel de persoane, care mie sa fiu sincera nu prea imi plac. Din aceasta cauza am optat sa-mi pot face cumparaturile si aici in acest oras, in apropiere de casa.

Iar daca imi doresc ceva mai sofisticat stiu foarte bine ca nu trebuie sa fac nimic altceva decat sa-mi comand online ceea ce eu imi doresc. Intr-un fel chiar ma bucur ca imi pot comanda diverse chestii pe internet si nu mai trebuie sa ajung in acele locuri, poate ca asta ar fi trebuit eu sa fac mai din timp.

Dar in celalalt sens nu ma pot bucura, pentru ca nu mai ies din casa, parca totusi simt nevoia sa vad acel produs, sa mi-l aleg eu din raft si asa mai departe. M-am gandit de atatea si atatea ori daca sa imi cumpar online diverse chestii sau sa nu fac acest gest, incat la un moment dat mi-am facut curaj si am comandat.

Eram atat de fericita dupa prima mea comanda, incat am crezut ca am parte de cea mai frumoasa zi. Sau poate ca a fost una dintre cele mai frumoase zile, pentru ca asa mi-am propus eu. Poate ca de fiecare data avem nevoie de un mic impuls care sa ne aduca zambetul pe buze si sa fim fericiti.