Ce tip de coafura crezi ca te prinde?

Posted by

Abia asteptam sa vina primavara, zilele cu timp frumos si toate acele lucruri de care noi, fetele, ne bucuram in zilele frumoase, senine si calduroase. Si pentru ca in curand voi fi nevoita sa imi prind parul m-am gandit sa te intreb si pe tine ce fel de coafura crezi ca te prinde? Eu una in aceasta dimineata am gasit cateva fotografii, in care modelele aveau niste coafuri senzationale. Nu stiu daca toate acele coafuri ma prind pe mine, dar m-am gandit ca pot sa verific acest lucru tocmai sambata cand voi fi acasa si voi avea ceva timp liber si pentru mine.

Speram ca in dimineata asta sa am ceva mai mult timp pentru a ma aranja sau pentru a mai face cateva schimbari importante. Ce-i drept abia asteptam sa gasesc ceva interesant, desi in ultima perioada am tot spus prietenelor mele ca nu imi mai convine nimic si ca imi doresc ceva mai mult. Poate ca in final imi dau seama ca am nevoie de o schimbare si mai mult decat atat ar trebui sa-mi fac timp pentru treburile cu adevarat importante pentru mine.

Cateodata chiar ma gandesc la faptul ca am pierdut foarte mult timp pe lucruri de nimic si mai mult decat atat nu am luat nici o decizie buna cand puteam sa fac acest lucru. Poate este de vina si temperamentul meu sau poate ca asa vulcanica ma simt mai in siguranta decat daca m-as purta asa cum imi impun altii. Si pentru ca va vorbeam de diferite coafuri am sa las putin mai jos cateva dintre modelele care m-au atras si care par a avea un par foarte bogat si asta datorita coafurii.

Ma gandeam ca nu ar strica sa-mi caut cat mai multe accesorii pentru par si totodata produse pentru intretinerea unui par bogat, frumos si sanatos. Oricum ar trebui sa imi propun cate o schimbare pentru fiecare particica din corpul meu si poate asa o sa ma simt si eu ceva mai bine si nu o sa mai am parte de diferite temeri. Insa cred ca cel mai importanta chestie pe care ar trebui sa o schimb, sau macar o mica parte este vorba despre mentalitatea mea. Sper ca pana la final de an sa pot sa revin cu alte informatii si schimbari in bine pe care le-am facut/acceptat.