sept. 29

Cele mai purtate rochii din aceasta vara

Cele mai purtate rochii din aceasta vara

Am reusit de curand sa-mi fac o lista cu cele mai purtate rochii din aceasta vara. De fapt ma gandisem sa realizez un top al lor, dar mi-am dat seama ca ar fi mult prea mult si voi avea ceva probleme in realizarea acestui top. De aceea am indraznit sa salvez pe laptopul meu cateva exemplare de rochii, pe care le-am tot vazut in aceasta vara.

Cum nu am avut timp suficient pentru a realiza un sondaj corespunzator m-am multumit cu modelele de rochite pe care le-am tot vazut pe la diverse evenimente. Si este foarte posibil ca voi sa ma contraziceti si sa imi spuneti ca rochitele selectate de mine nu sunt intocmai cele mai bune alegeri.

Cu toate astea, eu tind sa cred ca am ales tot ce este mai bun si mai placut, mai ales ca am incercat pe cat posibil sa le aduc in prim plan pe cele care se potrivesc de minune cu cele mai sofisticate evenimente. Pana la urma voi va veti alege doar acele rochite ce va reprezinta caracterul in totalitate. Si chiar daca uneori nu prea credem in astfel de lucruri, intotdeauna ne vom alege tinute ce ne vor completa si de ce nu, defini comportamentul nostru.

Este doar o chestiune de finete si de rafinament pe care trebuie sa o luam in calcul ori de cate ori ne dorim ceva unic si care sa ne faca fericite. Caci pentru inceput, desi nu recunoastem suntem atrase de frumos si in cele din urma vom cauta doar acele lucruri ce ne atrag si ne aduc acel sentiment de implinire si de satisfactie.

Si ca sa nu va mai tin prea mult timp in suspans, mai jos o sa gasiti o parte din modelele de rochite pe care le-am ales. Sper ca aceste modele sa fie pe placul vostru si de ce nu poate va vor inspira si pentru sezonul viitor.

‚Äč
  1. […] atunci cand vine vorba de treburile si activitatile pentru barbati, decat in gospodarie printre activitatile dedicate femeilor. Indiferent de tipul de femeie cu care aveti de-a face sa stiti ca multe dintre acestea nu o sa va […]

Comentariile sunt inchise.