Cele mai elegante coafuri pentru diverse evenimente

Posted by

Pentru fiecare domnisoara, dar si doamna ori de cate ori ne facem aparitia in oras sau la vreun eveniment, unul dintre cele mai importante aspecte este legat de coafura pe care o purtam. Uneori, desi pare imposibil sa-ti imblanzesti parul dimineata, este mai placut sa-ti petreci timpul in oglinda (cel putin cateva minute bune) decat sa pleci in oras cu parul ravasit sau prins intr-o coada la spate.

Ca de evenimente nu poate fi vorba, mai ales sa ne prezentam cu astfel de coafuri. In cele din urma, pentru evenimentele speciale si importante vom alege coafuri din ce in ce mai sofisticate. Anumite persoane vor nega acest fapt si vor spune ca isi doresc, de cele mai multe ori, ceva simplu natural. Acel ceva care sa le puna in valoare trasaturile si care sa inspire acea incredere si forta, pe care si-o doresc toate persoanele de sex feminin.

Dar, daca luam in calcul toate coafurile anumitor vedete aparute in revistele de specialitate vom observa ca cele mai multe dintre acestea sunt foarte aranjate si foarte dichisite. Nimeni nu va dori sa va mearga la un eveniment important, fara o tinuta adecvata, un machiaj de seama si bine inteles o coafura eleganta (de cele mai multe ori sofisticata).

Si nu este vorba doar despre un moft, ci mai degraba o necesitate manifestata de femei. Unele isi aleg coafuri lejere, dar care se pot transforma cu usurinta in adevarate coafuri elegante. Sunt foarte curioasa cam cate dintre voi vor fi tentate sa-si aleaga coafuri cu impletituri, mai ales ca aceste modele au fost in voga toata vara aceasta. Iar mai jos am sa va las cateva fotografii cu astfel de modele de impletituri, poate va atrage ceva.