Cum cresc preturile la unele materiale

Posted by

Ma intreb cate domnisoare sau doamne au mai trecut printr-un magazin de metraje. Eu recunosc faptul ca nu am mai fost de foarte mult timp intr-un astfel de magazin pentru ca nu am mai avut timpul necesar. Insa pentru ca nu mai eram la curent cu preturile materialelor mi-am zis sa ma opresc putin din ceea ce am de facut si sa intru pe un site dedicat acestor materiale.

Sincera sa fiu nu ma asteptam sa gasesc astfel de preturi mari, ridicate si as spune eu umflate. Pot spune ca am avut un oarecare soc. Nu ma asteptam sa gasesc preturi asa de mari la 1 metru de material. Si atentie nu vorbesc despre acele materiale cu nu stiu ce imprimeuri florale sau broderii, ci vorbesc despre un material mat si fin, care in mod normal, daca ai merge sa il cumperi dintr-un magazin fizic nu vei da nicioadata suma pe care am gasit-o eu pe acel site.

Pana la urma acest lucru nu mai conteaza, dar ma gandesc la acele persoane ce nu au cum sa ajunga la magazin si indraznesc sa-si comande materialul pe diverse site-uri… E adevarat ca poti scapa mai ieftin din prisma timpului pierdut prin magazine si de aglomeratie, dar costurile sunt foarte, foarte mari si nu stiu daca merita sa comanzi de pe internet.

Cel putin in acest caz lucrurile sunt foarte simple si clare. Poate ca mai exista si alte site-uri de metraje mult mai ieftine, dar eu una nu le-am gasit si nici nu am stat prea mult timp sa le caut. Si cu toate astea am ramas cu un gust amar asupra acestei situatii. Nu ma asteptam ca respectivul site (si nu intentionez sa-i dau numele) sa aiba preturi atat de piperate.

Si cu toate astea pentru cele care au mai mult timp liber ar fi bine sa mergeti chiar intr-un magazin fizic si sa va faceti cumparaturile. Sau daca nu puteti face asta puteti si comanda online, dar inainte de a comanda comparati preturile.