Cateva rochite speciale

Posted by

Probabil ca stiti deja ca imi plac foarte mult rochitele si de cele mai multe ori as face orice pentru a putea avea in garderoba mea cat mai multe astfel de exemplare. Pe de alta parte sunt constienta ce prea multe rochite nu prea sunt in ton cu vremea de afara. Dar asta nu-i chiar atat de rau, ci mai degraba ar trebui sa ma obisnuiesc sa nu imi mai achizitionez haine doar de dragul de a cumpara, fara sa le port.

Iar acesta este unul dintre lucrurile pe care mama mea nu le-a inteles niciodata in comportamentul meu. Desi am incercat sa-i explic de foarte multe ori ceea ce se intampla cu mine se pare ca nu prea ma intelege cu toate ca eu am facut eforturi in acest sens. Dar nu despre acest lucru vreau sa vorbesc in acest material, ci despre acele cateva modele de rochite ce mi-au acaparat intreaga mea atentie.

Si oricat de mult as incerca sa stau departe de aceste articole vestimentare nu prea reusesc. Inca ma gandesc daca sa-mi duc planul la bun sfarsit sau nu. Iar planul meu consta in a-mi face o casa de moda, unde sa pot crea cat mai multe modele de rochii si bineinteles articole asemanatoare care sa ma inspire.

Inca mai astept acea zi in care sa pot spune ca tot ce realizez este de placere si ca nu sunt constransa de acele blestemate de venituri. Dar pana una alta cred ca mai bine v-as lasa aici cateva din modelele care m-au inspirat sa scriu acest articol in acest moment.