Cele mai bune carucioare pentru copii

Posted by

Cand vine vorba de carucioare pentru copii avem o gama variata de mondele si accesorii care ne pot face viata mai usoara in diverse situatii si in anumite conditii.

Deci la ce trebie sa ne uitam atunci cand dorim sa alegem cei mai bun pentru noi din multitudinea de carucioare pentru copii existente pe piata.

In primul rand cred ca cel mai imporant aspect al unui carucior atunci cand ne deplasam si cu masina este posibilitatea lui de a se plia si a incapea in masina. Exista numeroase modele ale caror roti pot fi scoase iar caruciorul devine foarte compact pentru a ocupa cat mai putin loc in portbagaj.

De asemenea am putea dorii ca un carucior sa aiba posibilitatea de a fi folosti si ca scaun auto pentru copil astfel o parte din carucior putand fi montat pe bancheta din spate a masinii drept scaun auto pentru copii.

Un alt aspect important al carucioarelor sunt accesoriile pe care acesta le detine sau care se pot atasa la el. Primul care imi vine in cap fiind un spatiu cat mai generos pentru a putea cara si alte bagaje, atat ale copiluli cat si atunci cand mamica este nevoita sa mearga singura la cumparaturi.

Pelerina de ploaie care sa protejeze copilul in anumite momente cand natura nu ne da pace este iarasi un accesoriu care nu ar trebuii sa lipseasca din gama de accesorii ale caruciorului.

Un alt aspect deosebit de important, poate cel cu care trebuia sa incep de fapt este siguranta copilului asa ca trebuie sa ne uitam sa avem un cadru de metal cat mai solid, centuri si hamuri de calitate si de asemenea sistemul de franare al caruciorului sa fie unul de calitate.

De asemenea calitatea rotilor trebie sa ne intereseze cat si modul de absortie a diferitilor factori de soc (gropi, pietre, etc). Rotile mai mari ajuta la acest lucru de asemenea sunt modele care sunt prevazute cu arcuri astfel incat socul absorbit de carucior sa fie cat mai putin resimtit in interiorul caruciorului.

Un alt aspect care nu trebuie neglijat este greutatea acestuia uneori fiind nevoit de a in ridica pe scarii sau pentru a il pune in masina.

Dupa ce v-ati hotarat asupra modelului si ati decis ca este cel mai bun pentru copilul dvs si adaptat la nevoile voastre puteti incepe sa va uitati si la culori sau designul interesant al caruciorului. Eu personal as face o lista cu conditile pe care un astfel de carucior trebuie sa le indeplineasca dupa care as selecta toaate acele modele care indeplinesc conditiile stabilite de mine si dupa aceea as putea alege in functie de culoarea preferata sau alte conditi mai putin importante, sau poate de ce nu si dupa pret.

Bine inteles ca puteti alege un carucior pentru copii si online prin intermediul siteului alinut.ro unde gasiti sute de modele de calitate la preturi accesibile.