Alegerea scaunului de birou

Posted by

Din pacate o mare parte din noi, cei care avem joburi statice (asa cum le zic eu) ne petrecem toata ziua la un birou in fata unui ecran (de cele mai multe ori) si ce e si mai grav uneori uitam chiar si sa ne ridicam de pe scaun timp de 5-6 ore pana cand corpul ne da alarma si incearca sa ne scoata din concentrarea noastra prin diverse semnale fiziologice.

In aceste conditii e bine ca scaunul pe care stai sa fie unul de calitate si care sa aiba grija de spatele tau, de pozitia in care stai sau mai pe scurt sa aiba grija de sanatatea ta. Acesta este si motivul pentru care au aparut scaune ergonomice pentru birou si care sunt proiectate astfel incat sa aiba in vedere toate aceste aspecte enumerate mai sus.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand alegi un scaun ergonomic?

In primul rand trebuie sa ai in vedere posibilitatea reglarii pe inaltime a scaunului de birou pe care ti l-ai ales acesta fiind un aspect destul de important in alegerea scaunului cel mai potrivit pentru tine.

Reglarea spatarului pe verticala este iarasi un aspect care trebuie luat in seama si pe care tot mai multe scaune din ziua de azi o au disponibila.

Reglarea lombara ascaunului presupune ajustarea lui astfel incat curbura spatarului sa se incadreze perfect in zona lombara si teriera sa fie de asemenea in zonele corecte.

Reglare bratelor scaunelor este si ea o optiune care sa te ajute sa-ri relaxezi mainile in pozitia corecta atunci cand nu stai cu ele pe birou. Daca sunt prea jos vei sta cocosat si chiar daca toate celealte optiuni sunt setate corect in momentele in care nu stai cu mainile pe birou sa lucrezi la calculator nu vei avea o pozitie corecta si confortabila in scaun.

Bineintles poti alege o gama variata de scaune ergonomice pentru birou de pe inegal.ro, magazinul online care satisface dorintele si pretentiile oricarui client in materie de scaune.

Nu uita ca un scaun nu trebuie doar sa arate bine ci si sa te faca sa te simti cat mai confortabil in el si cu cat are mai multe reglaje si posibilitatea de a se adapta corpului tau (pentru ca suntem diferiti) cu atat mai confortabil va fi pentru tine.

Cat despre inegal.ro, daca aruncati un ochi pe site veti vedea nu doar scaune la preturi bune ci si alte produse care s-ar putea sa va ajute in decorarea casei si a biroului dvs si in transformarea lui intr-un loc unde te poti relaxa si muncii cu placere, mai ales ca e foarte posibil sa fi atras de zona de scaune de gaming scaune care te fac sa te simti confortabil atunci cand te relaxezi si de bucuri de jocurile de pe Play Station sau Xbox One.