Rezolvati problemele cu ajutorul unei masini inchiriate

Posted by

Nu stiu cum, dar am ajuns in situatia in care trebuie sa apelez la serviciile unei masini inchiriate. Ca sa fiu mai explicita pentru voi trebuie mai intai sa va povestesc ceea ce mi s-a intamplat in ultima saptamana. Pentru ca toata lumea isi doreste sa poarte articole vestimentare unice a trebuit sa incerc sa achizitionez intr-un timp foarte scurt foarte multe materiale si accesorii pentru diferite tipuri de tinute.

Numai ca s-a intamplat ca in acelasi timp in care eu aveam nevoie de masina si fratele meu sa aiba nevoie de ea si sa fie plecat. Astfel ca in timp ce vorbeam la telefon cu el si incercam sa gasim o solutie, fratele meu mi-a spus foarte incantat  ca as putea apela la inchirieri auto iasi si sa pot gasi o masina potrivita pentru mine, cu care sa ma pot deplasa mai usor. Ce-i drept este foarte greu sa merg dintr-o parte in alta chiar daca vorbim despre acelasi oras.

Nu cred ca as face fata sa merg dintr-un magazin intr-altul cu bratele pline de materiale si de sacose cu accesorii pentru viitoarele hainute. Asadar, dupa ce am incheiat conversatia cu fratele meu chiar ma gandeam la discutia pe care am avut-o cu el si la faptul ca nu ar fi atat de rau sa ajung si la metoda inchirieri masini iasi. Poate ca ar fi trebuit sa iau acest lucru in calcul mult mai devreme, astfel as fi evitat si problemele cu fratele meu si certurile legate strict de masina.

Dar bine ca si-a amintit el acum ce putem face si cred ca in acest mod pot economisi si ceva mai mult timp decat daca as fi apelat la maxi taxi sau la troleu. Si pe langa asta trebuie sa iau in calcul si banii economisiti, caci daca as fi incercat sa-mi rezolv treburile cu ajutorul unui taxiu probabil ca as fi ramas fara bani. Dar daca am sa inchiriez o masina o sa pot avea parte de acelasi confort, pe care l-as fi avut daca utilizam masina mea.

Uite ca asa pot ajunge intr-un timp cat mai scurt in cat mai multe locuri pentru a-mi rezolva aproximativ toate problemele mele legate de aprovizionarea mea. Cred ca fratele meu a avut dreptate – imi fac prea multe griji pentru lucruri marunte care se pot realiza intr-un timp foarte scurt numai daca poti gandi intr-un mod cat mai productiv cu putinta.