cuplu

Ce ai fi dispus sa faci pentru linistea din cuplu?!

Posted by

Am observat din ce in ce mai multe persoane pe strada, de obicei cupluri, care nu se inteleg nici macar daca si-ar vorbi, dar care totusi tanjesc dupa o imbratisare calda, dupa un sarut si mai mult decat atat dupa afectiune. Nu eram hotarata sa scriu acest articol, dar dupa tot ce am vazut in aceasta dimineata parca nu mai am nici un cuvant de spus.

Si chiar da, uneori am senzatia ca nu ne mai intelegem deloc, indiferent ca vorbim de partenerul de o viata, de prietenul sau iubitul nostru. Si parca toata lumea e intoarsa pe dos. Dar ca sa mai amelioram putin aceasta situatie ai putea sa realizezi ceva simplu si usor de facut pentru cel de langa tine, astfel incat sa mai indulcesti situatia.

Stiu ca pentru acele persoane orgolioase ceea ce voi scrie eu in paragrafele de mai jos nu va fi deloc usor sa le puna in practica. Astfel ca ai putea sa iei in calcul cateva date elementare:

  • strange-o/ strange-l in brate ori de cate ori poti;
  • presara-i un sarut pe buze ori de cate ori ai ocazia;
  • vorbeste-i frumos si cu respect;
  • daruieste-i de fiecare data cate un motiv de bucurie;
  • incearca pe cat posibil sa nu o / il dezamagesti;
  • tineti-va de mana atunci cand va plimbati;
  • pastrati-va calmul ori de cate ori lucrurile se precipita;
  • nu inceta sa-i spui ca o / il iubesti;

Cred ca deja ai inteles ca daca faci toate aceste lucruri situatia dintre voi doi, relatia voastra de cuplu nu va fi una tensionata, ci din contra va veti bucura de fiecare moment petrecut unul cu celalalt. Si nu uitati ca nu se stie niciodata cand ceva se poate intampla si va veti schimba planurile pentru viitor.

Dar cu toate astea in mare masura depinde de noi pentru a putea gasi o solutie la tot ce este dificil in relatia cu celalalt si chiar cu noi. Poate ca n-ar fi rau sa luam in calcul toate sfaturile de mai sus si sa le punem in practica, poate asa in sfarit vom vedea micile detalii ce fac marile diferente. Voi ce parere aveti despre toate astea?