articole vestimentare

Cum poti transforma hainele vechi intr-unele noi?

Posted by

Daca si tu faci parte din acea categorie de domnisoare ce sunt necajite atunci cand trebuie sa renunte la un articol vestimentar favorit afla ca de acum inainte iti poti reconditiona hainele. Nu-i de mirare nici faptul ca cele mai multe domnisoare apeleaza la aceasta metoda, chiar daca uneori nu pare a fi ceea ce cautam.

Insa trebuie sa fim recunoscatoare ca putem bineinteles prelungii agonia de a purta acelasi articol vestimentar. In final vei vedea ca toate lucrurile ce iti plac vor ramane in apropiere de tine, mai cu seama ca le vei schimba putin forma si vei scapa de acele zone in care articolul tau vestimentar arata putin uzat.

https://www.youtube.com/watch?v=3VnIWWQyN3M

Iar in acest clip ai destule motive pentru a nu renunta la articolele tale vestimentare. Sau poate ca nu ar strica nici un fel de readaptare a hainelor tale. Pana la urma tu trebuie sa te simti bine si sa stii ce iti doresti.

Cu alte cuvinte daca ai nevoie de ajutor sau daca iti doresti altfel de tinute tot ce trebuie sa faci este sa iti pui putin indemanarea si creativitatea la incercare. Ba mai mult decat atat am sa iti las aici un alt clip pe care il poti vizualiza pentru acest lucru.

https://www.youtube.com/watch?v=5HrGygmhUaY

Sunt destule lucruri pe care le poti incerca fara sa te temi ca iti vei strica tinutele, ba din contra te vei amuza de acel nou tip de tinute si in mare parte vei face haz de necaz. Si desi sunt constienta ca vor fi si persoane sceptice cu privire la acest lucru inca ma gandesc cate lucruri frumoase se vor realiza din astfel de idei si incercari.