Esarfe cu diverse broderii

Posted by

Am ajuns la birou cu gandul sa termin ce am de facut intr-un timp cat mai scurt. In alta ordine de idei tot ce as fi vrut sa fac ar fi fost sa stau acasa inghesuita pe fotoliul meu de lucru, iar acolo sa-mi continui broderia pe care abia am inceput-o. Cum a venit primavara si inca mai avem nevoie de accesorii m-am hotarat sa realizez anul acesta o gama ceva mai variata de esarfe. Daca anul trecut m-am axat mai mult pe acele esarfe tricotate si crosetate, anul acesta mi-am zis sa iau o pauza de la astea si sa incep sa aduc ceva nou produselor mele.

Nu pot spune ca sunt cea mai inovativa persoana, dar fata de cele din juru meu lucrurile stau cu totul si cu totul altfel. Asadar pentru aceasta primavara m-am hotarat sa-mi cumpar diverse materiale, mai plinute sau mai subtiri pe care sa le pot transforma in esarfe brodate. Probabil ca ar fi fost mult mai usor daca as fi luat aceste materiale in culori diverse, combinate care sa nu mai necesite brodarea lor.

Dar mi-am zis ca este timpul sa trec la urmatorul nivel si sa incerc ceva mult mai complicat, ceva care sa necesite mult mai multa rabdare. Si care bineinteles sa-mi aduca satisfactia pe care mi-o doresc. Pe de alta parte nu sunt nici persoana care sa se dea inapoi cand vine vorba de munca. Si cu toate asta am zis ca e mai bine sa las deoparte aceste ganduri si sa ma concentrez pe ceea ce eu am astazi de realizat la birou.

Dar culmea cum pot sa ma concentrez cand si astazi dau peste fel si fel de broderii, care mie imi plac si ma fac sa ma gandesc cate alte variante as avea pentru esarfele mele. Inca ma mai gandesc daca voi realiza cateva esarfe si pentru darurile de paste, dar pana atunci vreau sa-mi pun la punct tehnica de a coase acele minunate broderii.