Cat timp pierzi pe aranjatul parului?

Posted by

Inca nu m-am gandit sau poate ca nu mi-am dat seama cat de importanta este o coafura atunci cand vrei sa apari in public. De foarte multe ori m-am confruntat cu diverse situatii in care ma gandeam ca ar fi fost perfect daca as fi avut parul scurt si nimic nu ar fi fost atat de complicat. Pe de alta parte nu stiu cate domnisoare gandesc la fel ca mine sau mai mult decat atat constientizeaza faptul ca si parul este o parte din cartea lor de vizita. Si, da, recunosc asta – de cele mai multe ori ma gandesc sa ma tund cand stiu ca trebuie sa ajung pe la vreun eveniment si nu prea am starea necesara sa il aranjez.

Si cu chiu cu vai reusesc intr-un final sa stau si sa-i fac o coafura cat de cat cocheta care sa ma reprezinte. Nu stiu ce fel de persoanlitati si firi sunteti voi, dar am observat ca trendul asta din prezent este destul de ciudat. Am observat ca sunt destule domnisoare care-si fac tot felul de bazaconii in par si sincer arata foarte urat si nasol.

Dar am observat si domnisoare care au grija in exces de parul lor si sunt dispuse sa faca nu stiu cate eforturi doar pentru a arata fiecare suvita de par intr-un mod cat mai irezistibil.Cred ca aceste domnisoare ar trebui in primul rand apreciate ca au rabdare sa stea nu stiu cate ore in oglinda pentru a se aranja pana in cel mai mic detaliu.

Eu zic ca ma incadrez in partea de mijloc, in sensul ca nu as avea atata rabdare sa pierd nu stiu cate ore in fata oglinzii doar, doar sa-mi aranjez cateva suvite de par, dar asta nu inseamna ca nu imi place sa am un par aranjat, sa fie bine asezat chiar daca eu nu sunt atat de sofisticata pe cat cred unii. Deci cine are timp de pierdut pe aranjat o face, cine nu se straduieste sa se incadreze in timp si sa nu aiva nici un fel de suvita ciufulita, iar cine nu vrea nici asta se descurca exact asa cum poate.