Cum sa faci decoratiuni din ata pentru bradul tau?

Posted by

Am stat ceva timp si m-am gandit daca sa scriu articolul asta sau daca nu ar trebui sa-l scriu. De obicei in ziua de astazi mai toate persoanele au devenit foarte comode si nu mai vor sa mai realizeze nimic. Ba mai mult decat atat daca s-ar putea sa vina totul gata facut eventual ei sa nu mai faca absolut nimic ar fi mai mult decat perfect. Dar am zis totusi sa scriu articolul asta ca poate printre voi mai sunt si persoane ce isi doresc sa mai faca ceva si sa nu piarda timpul degeaba.

Cu alte cuvinte poti face in mai putin de o ora cele mai frumoase globulete pentru bradul tau. Iar materialul principal pentru ele sa fie doar ata. Poate ca acum incerci sa intelegi cum poti realiza globulete din ata, dar metoda pe care o vei observa mai jos este una foarte simpla si usoara si nu trebuie sa-ti faci prea multe griji. In plus poate face acest lucru si un prichindel, cred ca ar fi foarte distractiv si fascinant pentru el sa invete lucruri noi.

Dar, cred ca cel mai bine ar fi sa te las mai intai sa-ti faci rost de toate ingredientele pentru globuletele tale. De exemplu in afara de ata ai nevoie de aracet, baloane si daca vrei ceva mai spectaculos poti lua si ceva sclipici. Dupa ce ai toate astea langa tine sa stii ca de aici incepe marea distractie. Asa ca mai jos am sa-ti las clipuletul din care vei invata cum sa iti faci propriile globulete.

Si asa cum poti observa si in imagini nimic nu pare complicat. Mai mult este o joaca pentru cei mici, o joaca pe care o poti interpreta frumos mai ales daca este vorba de copilul tau si de satisfactia de a-l vedea fericit. Sper ca in curand sa am si eu timp pentru a-mi crea propriile creatii, propriile globulete.