Viitoarea ta mașină poate fi găsită la AutoDel

Posted by

Achiziționarea unei noi mașini nu este deloc ușoară, însă căutările tale se pot opri aici. AutoDel este una dintre cele mai cunoscute companii din țară în domeniul vânzărilor de mașini rulate. Controlate tehnic, puse la punct și pregătite din toate punctele de vedere pentru a fi vândute, mașinile își așteaptă potențialii clienți spre a le satisface toate nevoile.

Dacă bugetul nu este deajuns de mare pentru a achiziționa o mașină nouă, mașinile rulate de la AutoDel sunt cu adevărat făcute pentru buzunarul fiecăruia. De la mașini ieftine, la mașini ceva mai scumpe, vei găsi o gamă variată de modele pe care dorești să le supui unui test drive, pentru a te convinge cu adevărat de calitatea și performanța mașinilor. Totodată dacă nu ai găsit cu adevărat modelul preferat de mașină pe care îl dorești pentru familie sau pentru nevoia ta zilnică de a te deplasa, AutoDel pune la dispoziția clienților și un serviciu de comandă, ceea ce înseamnă că mașina ta va fi căutată în toată lumea și adusă pentru achiziționare. Nu este deloc greu să cauți mașina potrivită nevoilor tale, decizia în schimb este grea, mai ales că există o varietate mare de mașini, care mai de care mai frumoase și mai puternice, cu toate că poate unele depășesc cu puțin bugetul pe care ți l-ai propus.

AutoDel dispune la momentul de față de două reprezentanțe auto, una dintre ele putând fi găsită la Suceava iar cealaltă la București. Mașinile din punct de vedere mecanic și estetic sunt în cea mai bună formă posibilă, ceea ce înseamnă că nu va mai trebui să investești nici un ban pe viitor pentru a o readuce la calitatea pe care ți-ai dori-o. Totul este bine gândit, iar fiecare achiziție auto este tratată cu foarte multă seriozitate, astfel încât clientul să primească exact ceea ce își dorește cu adevărat. Domeniul auto este foarte extins, însă noi oferim doar ceea ce ne reprezintă cu adevărat, mașini în stare foarte bună de funcționare și pregătite pentru următorii ani de rulare.

Stocul AutoDel deține la momentul de față peste 89 de mașini de diferite modele. Până la momentul de față, firma a reușit să vândă peste 2.304 mașini și a mulțumit în aceeași măsură și clienții. Nu trebuie să fii un specialist să îți alegi o mașină. În cadrul firmei, reprezentații te vor îndruma către cea mai bună variantă pe care o poți alege să se potrivească nevoilor tale. Volkswagen, Mercedes, Audi și multe alte mărci de genul sunt găsite în fiecare zi în cadrul reprezentanței AutoDel.

Compania dispune de un program de Buy Back ceea ce îți permite să dai la schimb vechea ta mașină, peste care mai adaugi și o sumă de bani pentru a achiziționa una mai bună și care să te mulțumească mai mult. Dealerii profesioniști stau la dispoziția clienților în fiecare zi, pentru ai ajuta și ai îndruma în achiziționarea sau vânzarea unui vehicul. Nu există compromisuri când vine vorba de partea mecanică sau estetică a unei mașini, toate sunt tratate corect și vin la client în cea mai bună stare.