nov. 11

Unde te poti caza in Bucuresti?

Unde te poti caza in Bucuresti?

Ce faci cand te plimbi prea mult timp prin Bucuresti in cautare de tinute noi si iti dai seama ca nu mai ai cum sa te intorci acasa in provincie? Simplu iti cauti un loc unde sa te poti caza si unde te poti simti ca acasa. Cred ca in aceasta situatie si tu ai face la fel ca mine.

In plus aceasta metoda se poate aplica si pentru acele persoane ce nu se simt in stare sa conduca pe timp de noapte. Si sa fim seriosi foarte scumpa chestiunea asta nu poate fi, iar beneficiul ar fi acela ca tu esti in siguranta. Pe de alta parte poti apela cu incredere la garsoniere regim hotelier in Bucuresti, desi multi inca nu sunt foarte convinsi ca vor sa se cazeze in astfel de locuri.

Si da se intampla sa nu vrea sa se cazeze in astfel de garsoniere pentru ca li se par un spatiu prea mare chiar si pentru necesitatilelor doar pentru o singura noapte. Dar acest exemplu de persoane ai sa le intalnesti foarte rar, caci de curand am observat ca oamenii au devenit foarte deschisi si receptivi la ce servicii vor sa aiba parte.

Iar acest lucru nu este un lucru rau, ba din contra ajuta la dezvoltarea unor afaceri de acest gen si bineinteles la responsabilizarea in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite. Insa sunt ferm convinsa ca vor fi si pareri mai carcotase si vor spune ca cel mai bine dormi in patul tau acasa si ca nimic nu se poate compara cu al tau confort pe care il ai acasa.

Eu spun ca poti avea parte de confort oriunde te-ai afla, mai ales daca esti capabil sa te adaptezi la orice fel de situatie, indiferent cat de stresanta ar fi aceasta. Pana la urma tot vei reusi sa gasesti ceva potrivit pentru tine, pentru nevoile tale care sa fie la un pret accesibil si care sa nu-ti provoace vreo paguba prea mare in portofel.

Dar na, pana si acest lucru devine discutabil, in special atunci cand vorbim despre bani si despre intrebuintarea lor. Poate ca sunt eu prea obsedata de a-mi verifica fiecare cheltuiala si bineinteles de a-mi pastra si ceva banuti pentru acele evenimente neplacute care se pot intampla la orice pas. Si sa nu devenim negativisti in aceasta privinta, caci nu ne face prea bine.

Cat despre mine stiu foarte sigur ca daca ma apuca seara prin Bucuresti o sa ma cazez undeva pe acolo pana voi ajunge acasa. Asta am facut si data trecuta asta am sa fac in continuare, indiferent de opiniile celorlalti. Cu atat mai mult cu cat eu stiu foarte bine ca iau acele decizii care sunt cele mai potrivite pentru mine.

Cat despre ceilalti sunt liberi sa aleaga ce vor, sa-si petreaca timpul asa cum si-l doresc si mai cu seama sa ia acele decizii care sa le fie de folos. Ca nu se intampla mereu asa, deja nu tine de atributiile mele si mai mult decat atat eu nu pot face nimic mai mult decat sa le ofer un sfat sau doua.