Transport Decedați Funeral Express, cea mai bună soluție pentru cei care și-au pierdut o rudă în străinătate

Posted by

Puținioameni au cunoștiințe juridice și experiența relațiilor cuautoritățile – și din acest motiv există foarte multe situațiidificile în care nu avem altă alternativă decât să apelăm laajutorul unor profesioniști. Iar când situația dificilă este șidureroasă – respectiv pierderea unei ființe dragi (frate,părinte, soț / soție sau, mai trist încă, fiu sau fiică),trecută în neființă departe de casă, în țări străine –cei loviți pe neașteptate de o asemenea nenorocire se simt, pe bunădreptate, pierduți… Mai ales că procesul de repatriere decedați este cevadificil, care presupune demersuri făcute extrem de repede (și, nuîn ultimul rând, foarte eficient). Există, într-adevăr, firme depompe funebre în toate țările Uniunii Europene care pot ficontactate în acest scop, dar prețurile practicate de acestea suntde-a dreptul prohibitive.

Ceamai bună soluție în acest sens este firma de pompe funebreTransport DecedațiFuneral Express, care le stăclienților săi la dispoziție oricând, la orice oră din zi șidin noapte. Firma asigură la prețuri cât se poate de decente șiîn condiții optime (așa cum prevede legislația europeană învigoare) repatrierui decedați din Italia, repatrieredecedați Germania, orepatrieri decedați din Anglia sau din Spania, țări în careTransport Decedați Funeral Expressare puncte de lucru. Datorită acestora, se asigură în cele maibune condiții și repatrierea rămășițelor pământești alecelor care și-a pierdut viața în și alte țări europene, cum arfi Franța, Republica Moldova, Belgia,Grecia, Turcia, Norvegia, Olanda sau Serbia. Trebuie de asemeneasubliniat faptul că Transport DecedațiFuneral Express asigură șirepatrierea cetățenilor străini care, dintr-un motiv sau altul, autrecut în neființă pe teritoriul României.

Tot ce trebuie să facă familiile îndoliate este să dea un telefon la 0729 007 003. Oricât ar fi de târziu, un angajat al firmei le va răspunde, le va înregistra solicitarea și va începe să facă demersurile necesare. Serviciile Transport Decedați Funeral Express pot fi solicitate și prin intermediul website-ului firmei, printr-un formular de ofertă. În acest caz, un reprezentant al companiei va contacta telefonic familia persoanei decedate în cel mai scurt timp cu putiință pentru a stabili detaliile și a demara procesul de repatriere a rămășițelor pământești.