Te pregatesti pentru sezonul de ski?

Posted by

Nu cred ca mai avem foarte mult timp de asteptat pana o sa ne putem bucura de zapada din acest sezon. Cu atat mai mult cu cat primul strat de zapada deja s-a asternut la munte. Insa pentru a avea parte de partii bune pentru schiat vom avea nevoie de un strat de zapada mult mai consistent, fata de cel prezent pana acum pe munte.

Pe de alta parte schimbarea starii vremii este ceva obisnuit in aceasta perioada, dar chiar daca nu avem zapada suficienta pentru ski putem incepe cumparaturile dedicate acestui sezon si acestor activitati. Pentru inceput am putea spune ca ai putea sa-ti achizitionezi echipamentul pentru ski si schiurile necesare, asta daca nu le mai ai pe cele din trecut.

Sau poate ca tu iti doresti alte noi sau poate ca vrei sa faci o schimbare si nu ai banii necesari. Sau ai putea bineinteles sa fii incepator in acest domeniu si sa iti doresti schiuri doar pentru o perioada limitata de timp. De aceea una dintre solutiile care te pot salva (si din a cheltui o suma destul de mare, dar si pentru a satisface mofturile) ar fi aceea de a achizitiona schiuri second.

Chiar daca pentru unii nu ar fi cea mai buna solutie, in cazul in care vrei sa faci economii, dar in acelasi timp sa te bucuri si de vacanta ta de iarna, aceasta varianta este una buna. In plus daca stai sa te gandesti iti poti face suficiente economii pana la inceperea sezonului de ski de pe aici de pe la noi.

Iar in cazul in care te hotarasti sa-ti petreci vacanta de iarna mult mai devreme si in alta tara, de acum poti apela la varianta de mai sus pentru a te bucura de ceea ce-ti doresti.

De ce sa alegi schiuri second hand?

  • poti economisi o parte din banii tai;
  • te poti bucura de aceeasi calitate, chiar daca sunt second;
  • sunt perfecte pentru acele persoane incepatoare sau care nu petrec foarte mult timp pe partie;

Daca iei in calcul toate lucrurile enuntate mai sus vei observa ca nu trebuie sa-ti faci griji cu privire de locul sau momentul unde vrei sa iti petreci vacanta pe partie. Pana la urma ceea ce este important este sa te simti bine, sa-ti faca placere sa te dai cu schiurile si mai mult decat atat sa te bucuri de timpul tau liber.

De asemenea ai putea sa-ti rezervi cateva zile in saptamani diferite pentru a te bucura mai mult timp de spiritul liber din vacanta, dar si de schiurile pe care vrei sa ti le achizitionezi. Orice dicizie vei lua cu privire la schiurile tale, cu siguranta vei alege cei mai bun pentru tine si pentru oamenii dragi. Tu ai inceput sa te pregatesti pentru partie, ski si vacanta?