In cate moduri poti purta o esarfa?

Posted by

Nu stiu cum va descurcati voi cu frigul sau cu toamna asta capricioasa insa eu am avut parte pana acum de cateva raceli groaznice. Si cum nu pot scapa atat de usor de acestea ma gandeam ca poate ar fi mult mai indicat sa-mi rezerv ceva timp in a merge si a-mi achizitiona cateva modele de esarfe pe care sa le pot purta in aceasta toamna.

Pana la urma aceasta ar fi solutia cea mai buna pentru a putea scapa de raceala si de frisoanele ce o insotesc. Pe de alta parte ma gandesc la faptul ca a purta o esarfa este intr-un fel sau altul chic, mai ales atunci cand vrei sa te evidentiezi.

Si cu toate astea sunt cateva lucruri esentiale pe care trebuie sa le stii sau sa le descoperi despre esarfe, dar cum banuiesc faptul ca nu ai timp sa faci cercetari in aceasta privinta mi-am propus sa-ti las aici aspectele cele mai importante:

  • materialele din care sunt realizate esarfele;
  • culorile si nuantele esarfelor;
  • diferitele picturi de pe esarfe;
  • elasticitatea acestora;
  • dimensiunile pe care le au esarfele;

In functie de aceste mici detalii va puteti alege varianta optima pentru voi in care sa va purtati esarfa. Fie ca alegeti sa o rulati in jurul gatului, fie ca doar va acoperiti umerii cu aceasta trebuie sa aveti in vedere si aspectul pe care il poate oferi o astfel de esarfa sau daca tinuta voastra va permite sa adaugati o astfel de esarfa.

Dar pana sa ne ingrijoram de acest aspect mai bine urmariti clipul video pe care eu am sa vi-l las mai jos si incercati sa puneti in practica toate acele tipuri in care va puteti prinde esarfa. Intr-un final veti observa ca unul dintre acele tipuri este perfect pe gustul si pe placul vostru. Si nu uitati ca inainte de toate trebuie sa aveti in vedere si cat de bine va prinde o astfel de esarfa in tinuta voastra.