Studiourile de videochat intra pe piata muncii cu oferte cat mai atractive

Posted by

Subiectul studiourilor de videochat este intotdeauna unul care creaza controverse si discutii aprinse. Pe piata muncii insa apar zilnic noi si noi studiouri care incearca sa angajeze fete pentru aceasta munca oferindu-le bonusuri si conditi de munca cat mai atractive.

Am stat de vorba cu unul din aceste studiouri sa vedem ce se intampla si care este procesul prin care un viitor model este recrutat si angajat la OnixStudio.ro

Multe isi doresc dar nu au curaj

Acesta pare sa fie unul din impedimentele principale atunci cand vine vorba de angajarea la un studio de videochat. Sunt curioase, oferta este una foarte atractiva dar putine isi fac suficient curaj astfel incat sa treaca pragul unui astfel de studio si sa vada ce se intampla cu adevarat in spatele camerei.

Daca reusesc sa treaca de acest pas si vor vizita studioul vor vedea ca avem cel mai fain studio de videocaht in Mures„, a declarat Simona Mihalcea., omul de comunicare si PR din cadrul acestui studio.

Vizita la fata locului

Sunt multe povesti care circula prin online, unele mituri sunt create de oameni pentru a discredita sau pentru a face mai atractive ofertele acestor sturiouri. Realitatea insa e ca un studio de videochat arata la fel ca oricare alt loc de munca si cel mai bine e sa ii faci o vizita pentru a te convinge singura de cerintele si oferta viitorului angajator.

Castigurile, un alt subiect care merita discutat

Uneori se vehiculeaza in online sume impresionante de bani care pot fi castigate in urma unui astfel de job. Exista studiori care promit castiguri de zeci de mii de dolari. In realitate castigul mediu este intre 700-1500 de dolari si in functie de model, de modul in care evolueaza pot fi si mai mari.

Multe studiouri isi ajuta modelele sa se dezvolte si sa capete mai multa experienta, in acest mod ajutandu-le sa castige cat mai multi bani.

Conditiile de munca sunt si ele importante pentru un viitor model

Aici intra in primul rand confidentialitatea si asigurarea anonimatului, multe dintre ele banand anumite tari. Chiar daca de cele ma multe ori studioul lucreaza non stop programul modelelor este destul de flexibil si aranjat astfel incat modelele sa aiba timp si pentru alte activitati si sa-si poata continua viata personala.

De cele mai multe ori, personalul auxiliar este tot de gen feminin, formandu-se astfel o comunitate unele studiori avand reguli destul de stricte precum accesul interzis in zona de lucru a persoanelor de sex masculin.

Cei de la Onix Studio cauta sa ofere cu sinceritate si transparenta aspectele si conditiile de munca in studio, oferidu-le celor interesante intodeauna toate informatiile de care au nevoie.