Investeste in Bitcoin cu platforma Bitmahavi.com

Posted by

Cu siguranta ai auzit de Bitcoin sau de criptomonede. Daca vrei sa afli cum sa investesti in Bitcoins, ce ar fi sa accesezi platforma Bitmahavi.com?  Ethereum si Bitcoin sunt cele doua criptomonede despre care auzim despre tot vorbindu-se. Aceste criptomonede pot fi tranzactionate pe platforma Bitmahavi, alaturi de Litecoin. Foarte multi comercianti isi doresc sa inteleaga cum sa cumpere Bitcoin sau Ethereum cu tranzactionare pe CFD. CFD-ul (Contracte pentru diferenta) sunt contracte derivate care reflecta evolutia in piata a unui instrument financiar asociat: actiuni, indici, marfuri, etc. De asemenea, comerciantii mai doresc sa afle cum sa castigi bani.  Pentru a intelege mai degraba cum sa cumparati Bitcoin sau Ethereum cu CFD-uri, urmatoarele informatii va pot fi utile.

Pentru a intelege mai degraba cum sa cumparati Bitcoin sau Ethereum cu CFD-uri, urmatoarele informatii va pot fi utile.

Cum sa investiti in Bitcoin sau Ethereum cu CFD-uri fara a le cumpara

Ca toate criptomonedele, atat Bitcoin, cat si Etherum pot fi „minate”. Termenul de „minare” in lumea criptomonedelor inseamna a “imprumuta” puterea de calcul a calculatorului (sau serverului) in reteaua unei criptomonede, pentru a permite blocului (registrul in care sunt inregistrate toate tranzactiile) sa functioneze corect si, eventual, , repede. Cu alte cuvinte, sunt computerele care permit efectuarea tranzactiilor cu criptomonede.

Cu toate acestea, pentru a face “minerit” Bitcoins sau “minerit” Ethereum, aveti nevoie de computere de un anumit tip, cu software-ul corespunzator pentru minerit.

  Daca este posibil sa catigati  Bitcoins sau Etherum astfel, trebuie sa stiti ca nu toata lumea isi poate permite echipamentul (calculatoare si software) pentru a incepe. In plus, trebuie sa ne amintim ca cu cat mai multe criptocmonede sunt „minate”, cu atat este mai dificil mineritul (si, prin urmare, devine necesara mai multa putere de calcul).

Celalalt mod de a cumpara Bitcoin sau de a cumpara Ethereum este tranzactionarea normala. Va trebui sa cumparam aceste criptomonede de la un alt cumparator, evident la pretul de piata actual. De aceea, o platforma precum Bitmahavi este utila. Cand vorbim despre pret in criptomonede, vorbim despre un concept foarte „volatil”, dat fiind ca valoarea unei criptomonede poate fluctua foarte mult chiar si in cateva zile. 

Investitia in criptomonede prin cumpararea directa a acestora poate fi uneori si un joc de noroc. Acest lucru este cauzat si de faptul ca ca valoarea criptomonedelor este intotdeauna expusa unor riscuri externe. Insa, cu Bitmahavi esti sigur in orice tranzactie.

Investitii in Bitcoin sau Ethereum cu CFD-uri

`Lunad totusi in calcul riscurile metodei clasice de a investi in criptomonede, multi comercianti au decis sa ramana in pe acest teren, adica au decis sa tranzactioneze online criptomonede. Iar cel mai bun mod este sa utilizati CFD-uri sau Contracts For Difference. Principalul avantaj al utilizarii tranzactionarii prin CFD pentru a investi in criptomonede este urmatorul: atunci cand tranzactionati CFD-uri, niciodata nu detineti cu adevarat activul pe care il cumparati. De fapt, CFD-urile sunt utilizate in principal pentru a specula cu privire la performanta unui bun (ca in cazul de fata criptomonedele), fara a-l expune direct prin cumpararea lor sau vanzarea efectiva a acestora. 

Compararea prin CFD-uri este posibila in doua moduri:

 – Investiti in sus (in jargon “long”): veti castiga numai daca activul in care s-a investit creste in valoare.

– Investitia in jos (in jargonul „short”):Veti castiga numai daca activul in care s-a investit scade in valoare.

In ambele cazuri, de tranzactionare cu CFD, nu veti detine activele in care investiti. Acest lucru se datoreaza faptului ca CFD nu este altceva decat un contract, semnat practic intre comerciant si brokerul cu care acesta s-a inregistrat pentru a avea acces la un cont de tranzactionare CFD.  Amintiti-va ca, cu tranzactionarea CFD, intra in joc factorul de parghie. Parghia este o arma foarte puternica pentru comercianti. De exemplu:  profitati de o parghie obisnuita de 1: 100 si investiti 100 de euro. In realitate am avea la dispozitie pana la 10.000 €. Si va fi aceasta suma pe care o vom folosi pentru a investi, motiv pentru care atat castigurile, cat si pierderile noastre vor fi calculate pentru suma de 10.000 €. Dupa cum puteti intelege, parghia poate amplifica castigurile, dar si pierderile. De aceea, trebuie utilizata cu prudenta.

Asa cum am spus, tranzactionarea CFD are loc datorita unui broker, care ne ofera un cont pentru tranzactionarea CFD si accesul la o platforma de tranzactionare. Exista multi brokeri care va permit sa tranzactionati CFD-uri, dar putini aceia care au si criptomonedele printre activele disponibile. De aceea, Bitmahavi devine brokerul principal din sectorul de tranzactionare, care ofera de asemenea un cont pentru a incerca platforma.

Multumita Bitmahavi, nu numai ca este posibil sa tranzactionati CFD-uri si chiar sa tranzactionati CFD pe criptomonede, dar datorita tranzactionarii este posibil sa urmariti si sa copiati operatiunile altor comercianti (toate in mod automat). Acesta este un mare avantaj pentru comerciantii mai putin experimentati, care pot urmari astfel comerciantii profesionisti si pot copia tranzactiile. Alege platforma Bitmahavi pentru tranzactii de succes.