Rola vs lant drujba la bucata – care este optiunea mai buna pentru situatia ta?

Posted by

Drujba este o unealta pe care o pot folosi atat expertii, cat si utilizatorii casnici. In cazul in care detii o drujba pe care o utilizezi doar in propria gospodarie, cu siguranta beneficiezi de confortul de a nu inlocui foarte des anumite piese supuse uzurii. In situatia in care esti meserias si ai nevoie de drujba pentru a-ti duce la bun sfarsit proiectele profesionale, cu certitudine esti preocupat mai des de mentenanta necesara pentru functionarea corecta a uneltei.

In ambele situatii, insa, este necesar sa imbunatatesti sau sa schimbi unele piese. Diferenta este facuta de momentul in care aceste actiuni sunt necesare. Cu cat utilizarea drujbei este mai intensa, cu atat frecventa masurilor de intretinere va fi mai mare. Un caz special este binecunoscutul lant de drujba, disponibil si pe generalmotor.ro. Acesta este o piesa pe cat de importanta, pe atat de sensibila. Pentru a folosi drujba in mod eficient de fiecare data, ai varianta de a alege rola sau lant la bucata.

Lant drujba la bucata – solutia pentru utilizatorii ocazionali

Importanta lantului este capitala, deoarece prin intermediul sau se obtine taierea propriu-zisa, cu drujba. Lantul este o componenta care trebuie montata eficient, curatata corespunzator, ascutita periodic si schimbata la momentul potrivit. Este foarte important sa alegi lanturi de calitate pe care sa le montezi pe drujba ta, pentru a putea folosi unealta in mod eficient.

Daca esti un utilizator casnic si folosesti ocazional drujba pentru a taia lemne sau pentru a toaleta gradina, cea mai potrivita varianta ar fi sa apelezi la un lant drujba la bucata. Acesta se monteaza usor si se foloseste pana cand se uzeaza total. Calitatea unei astfel de piese este una ridicata, daca alegi sa achizitionezi lantul de la un magazin serios si consacrat.

Pretul unui astfel de lant poate sa varieze in functie de numarul de dinti si pasul pe care il are piesa. Costul este, in general, unul destul de mic. Un lant de calitate costa doar cateva zeci de lei.

Rola de lant – perfecta pentru utilizarea intensa

In cazul in care folosesti drujba in mod profesional, lantul este supus uzurii intr-o proportie mult mai ridicata. Altfel spus, masurile de intretinere si schimbarile acestuia sunt necesare mai frecvent si mai intens, in comparatie cu utilizarea la nivel casnic.

Explicatiile sunt simple si intuitive. Un profesionist foloseste drujba pentru a taia mai mult, mai des si mai variat. Aceasta utilizare supune lantul drujbei unei functionari intense si, in mod firesc, este necesara schimbarea lui in mod mai des.

Tocmai din acest motiv, cei care folosesc in mod intens drujba aleg sa apeleze la rola. Rola ofera o utilizare mult mai indelungata. Ea are lungimi de pana la 30,5 metri si ofera un lant ascutit, foarte eficient. Rola este perfecta pentru ramurile copacilor, busteni, arbusti, dar si copaci mici cu lemn mai mult sau mai putin dur.

Diferenta dintre un lant obisnuit si o rola este ca aceasta din urma are un pret mai ridicat, datorita utilizarii indelungate pe care o ofera. La GeneralMotor.ro gasesti solutii potrivite de lant drujba si rola, in asa fel incat sa o poti alege pe cea mai buna pentru nevoile tale. Investeste in calitate si bucura-te de drujba care taie eficient orice tip de suprafata.