Produse pentru restaurantul tau

Posted by

Fie ca ai un restaurant, fie ca ai o firma care livreaza mancare la domiciliu, vei avea nevoie de produse de tipul consumabilelor pentru catering. Acestea sunt pahare de unica folosinta, farfurii, linguri si furculite si multe altele. Chiar daca ai un restaurant de lux unde, desigur, nu iti vei servi clientii din farfurii de plastic, acestia poate nu vor putea termina tot meniul sau vor dori o portie si la pachet. Si cum clientul nostru este stapanul nostru, va trebui sa te conformezi si sa ii oferi produsele cerute. Totul va trebui ambalat ca atare pentru a nu se imprastia si pentru a se mentine cald cat mai mult timp. De aceea,este imperios necesar sa ai si caserole unica folosinta in care sa pui preparatele. Acestea trebuie sa fie din acelea cu capac pentru o portie de mancare, dublu compartimentate pentru meniurile care au in compozitie salata sau sosuri, si caserole speciale pentru supa. Nu uita sa achizitionezi caserole cu capac. Nu doresti sa te trezesti in situatia de a nu avea cu ce sa acoperi meniurile. In plus, pe langa aceste consumabile, trebuie sa ai un stoc generos de pungi plastic. Nu le vei da clientilor caserola in mana, ci o vei pune frumos, intr-o punga de plastic rezistenta. Aceste lucruri sunt practice si te vor ajuta foarte mult in crearea unei bune reputatii. De ce? Pentru ca un client este atent la orice detaliu, inclusiv la punga pe care i-o oferi. Nu iti doresti ca acesta sa iti lase o recenzie urata pe pagina de Facebook sau sa imprastie vorba pe la cunostinte ca restaurantul tau are servicii proaste. Chiar daca mancarea ta este deosebita, felul in care i-o inmanezi conteaza la fel de mult. Punctualitatea si profesionalismul trebuie sa fie la fel de bune si de calitate precum felurile de mancare oferite.

De unde poti cumpara asemenea produse? Noi iti recomandam magazinul online Sanito.ro. Acest magazin are o experienta de peste 13 ani in domeniu. Nu comercializeaza numai consumabile catering, ci si produse pentru curatenie si igienizare si multe alte lucruri. Are peste 20000 de clienti multumiti, printre acestia fiind institutii si companii mari din Romania, lanturi de magazine si restaurante si asa mai departe. Este un magazin pentru profesionsiti, iar clientii sunt mereu multumiti. Calitatea produselor este una excelenta. Pe site sunt sute de produse si fiecare categorie iti lasa optiuni de alegere numeroase. Pe langa produsele bune pe care le poti achizitiona de aici, si serviciile sunt impecabile. In primul rand, echipa de la Sanito.ro te poate sfatui in legatura cu alegerile pe care le faci. Poti sa pui ce intrebari doresti pentru ca personalul bine pregatit te va ajuta. Daca vei achizitiona produse ce depasesc 175 RON, vei avea transport gratuit si in 24 sau maxim 48 de ore comanda va fi la adresa de livrare.

Asadar, nu uita ca trebuie sa te gandesti la fiecare detaliu atunci cand ai un restaurant sau o firma de catering. Trebuie sa iei in considerare inclusiv banalele linguri de unica folosinta pentru ca nu se stie niciodata cand vei avea nevoie. Apeleaza cu incredere la Sanito.ro si vei fi mai mult decat multumit, iar clientii tai nu vor avea ce sa iti reproseze.