iul. 29

Ce motivează femeile în alegerea îmbrăcămintei?

Ce motivează femeile în alegerea îmbrăcămintei?

De-a lungul istoriei, o varietate de influențe externe și preferințe interne au motivat femeile din întreaga lume cu privire la alegerile lor pentru îmbrăcăminte. Deși factorii sunt evidenți, cum ar fi protecția și căldura, sunt unele dintre motivele pentru care o femeie își pune îmbrăcămintea aleasă. Îmbrăcămintea servește și ca o modalitate puternică de exprimare și comunicare. De aceea cei de la Boutique Mall vin cu o ofertă pe măsură și cu prețuri accesibile pentru orice buzunar.

În timp conceptul de modestie a devenit perceput diferit, de-a lungul anilor a jucat un rol important în modelarea femeilor. În diferite părți ale lumii, în anumite perioade de timp, era o rușine ca o femeie să își arate picioarele, umărul, spatele și șoldurile. De exemplu în Statele Unite nu se mai aplică politici sociale strice asupra femeilor și hainelor pe care le poartă, unele culturi încă susținând aspectul modestei femeilor.

Frumusețea și seducția

Unul dintre principalele motive pentru care o femeie îmbracă rochia neagră pentru o petrecere cu cocktabil sau alege un costum cu pantaloni care se potrivește cu culoarea ochiului, este de a crea un aspect atractiv. În funcție de purtător, un costum de afaceri negru, cu o cămașă albă, căptușită, este la fel de atrăgătoare ca și o rochie formală. Uneori, doar accesoriile potrivite adaugă un efect seducător de finisare, cum ar fi o pereche de cercei sau pantofi, sunt multe articole pentru femei care pot transforma imaginea acesteia. . Atitudinea și încrederea în sine contribuie, de asemenea, la clădirea unei garderobe frumoase și seducătoare.

O parte dintre femei sunt determinate în alegerea stilului vestimentar de brand-ul care produce respectiva haină, pantaloni sau pereche de pantofi. Chiar dacă sună a exagerare, se pare că acesta devine un trend din ce în ce mai cunoscut printre cumpărătorii femei. Nu v-ați întrebat vreodată de  ce  stocurile magazinelor sunt umplute cu haine de firmă, foarte scumpe și mai puțin cu cele standard? Ei bine din același motiv pentru care femeile preferă hainele cu etichetă de firmă foarte cunoscută cu care să se afișeze în orice împrejurare. Multe dintre cele ce aleg o astfel de garderobă uită uneori că rochia nu se asociază cu pantofii pe care îi poartă sau că pantalonii nu sunt potriviți pentru tricoul purtat.

Totodată femeile sunt foarte atrase și de materialul din care sunt realizate hainele pe care le poartă. Un material de foarte bună calitate care să reziste în timp și care să ofere libertatea de mișcare pe care o are orice femeie le va face pe femei să le aprecieze cu atât mai tare și, culmea, multe dintre hainele de acest gen sunt foarte accesibile la preț.

Femeile au un simt cu mult mai dezvoltat în alegerea lucrurilor frumoase, sunt mai creative și chiar dacă se decid mai greu în privința unei ținute vestimentare, o fac cu maximă pasiune și se gândesc să facă cea mai bună alegere, pentru a se bucura la maxim de hainele pe care le cumpără.