Nu vrei sa iti schimbi numai garderoba

Posted by

Simtim nevoia sa facem schimbari in viata personala si nu numai, chiar daca vrem doar sa ne schimbam stilul vestimentar. Si asta inseamna o schimbare, chiar daca una marunta, dar este semnificativa, mai ales ca in societatea zilelor noastre se pune mare accent pe vestimentatie. Aparitia modelelor la prezentarile de moda de pe marile podiumuri ale lumii ne inspira pe noi, femeile, si viata de zi cu zi, in sensul in care la un moment dat, vrem sa schimbam cate ceva si prin locuinta. Si apropo de schimbarile in acest sens, ma refer la achizitionarea unor piese noi de mobilier, la schimbarea culorii asternuturilor si a perdelelor. Acest lucru l-a facut chiar cea mai buna prietena a mea, care si-a inviorat foarte mult atmosfera din casa.

Cine a zis ca culorile sobre nu sunt in tendinte si nu doar la vestimentatie?

Aici este vorba si despre pretentiile pe care le are fiecare in parte, despre preferintele fiecaruia. Prietena mea si-a schimbat nu numai mare parte din mobilierul din casa, dar si asternuturile din toate camerele. In camera copiilor a mentinut aceleasi culori vii, in timp ce in sufragerie a combinat nuante placute de rosu cu negru. Nuanta de rosu o regasesti aici la perne si la canapele, in timp ce perdelele sunt in culori deschise, in timp ce negrul il observi la mobilier si televizorul cu ecran LCD din living.

Pentru ca ii place sa isi faca singura hainele, de la proiectia pe hartie pana la achizitionarea de material si prelucrarea lui, la mansarda, unde si lucreaza, a optat pentru culori vii ca verdele, galbenul aprins si portocaliul. Desi i-am zis ca aceste culori nu vor aparea foarte bine impreuna intr-o incapere, iata ca m-am inselat. Gustul pentru moda i-a deschis mai mult imaginatia, incat sa realizeze si decorul camerei in care lucreaza. Este micul ei Rai, cum insasi ea mi-a zis cand am vizitat-o ultima data. Si are dreptate; daca ar fi fost camera mea in care sa ma odihnesc, sigur as fi visat in culori.

Pentru ca am vorbit putin si despre mobilier, aici are si un fotoliu chic pentru masaj, in care ori de cate ori se simte obosita, se relaxeaza cateva minute pe zi. Si imi spune mereu, atunci cand ma suna, ca de multa buna dispozitie ii dau acele cateva minute in care inspira si respira si se relaxeaza in fotoliu, unde are parte gratuit si de masaj. Pe un fotoliu de masaj doar o data dai banii, nu-i asa?

fotoliu masaj

Am intrebat-o despre aceasta noua achizitie, pentru ca am inteles ca si l-a cumparat de curand si mi-a recomandat si mie Masatto, care au o gama larga de fotolii cu masaj sau, mai bine zis, fotolii care ofera si un masaj usor de relaxare. Pentru ca am de gand sa imi schimb si eu cate ceva prin casa, am zis ca voi incepe sa ma uit pe site dupa un fotoliu de acest fel, pentru ca ideea unui terapii de aceasta natura si gratuita pe deasupra, ne-ar prinde bine tuturor ai casei. Chiar si voua, daca aveti de gand sa va achizitionati un fotoliu de masaj.

fotoliu comanda prin telefon