Noul tip de pilote pe gustul doamnelor

Posted by

Cam cate dintre voi isi doresc lucruri diferite? Cate dintre voi se gandesc sa-si realizeze diverse obiecte prin casa doar pentru a avea ceva diferit de restul lumii, ceva ce nu au mai vazut in alta parte, dar care sa le faca ziua mai frumoasa. Si nu cred ca mai este cazul sa mai povestim despre pretentiille pe care le au unele persoane de sex feminin atunci cand vine vorba despre caminul lor si ceea ce le poate oferi acesta. Cat despre detaliile si aranjamentele din camin fiecare are un cuvant de spus in aceasta privinta.

Si mai mult decat atat fiecare isi doreste elemente unice in caminul sau. Sau poate ca ati putea foarte usor sa va orientati catre lucrurile realizate manual, care in acelasi timp au si stil, dar si eleganta. Pana la urma fiecare isi doreste ce-i mai bun pentru casa si familie. Insa am observat de ceva timp ca majoritatea doamnelor isi doresc un tip de pilota mult diferita fata de cele de pe piata.

Diferite in sensul ca acestea sunt realizate manual, mai degraba crosetate sau tricotate cu ajutorul unor andrele speciale sau chiar cu ajutorul degetelor. Fiind un material destul de gros cu care se lucreaza acest tip de pilota nu se poate lucra intr-un spatiu restrans sau cu ajutorul unor ustensile normale asa cum le cunoastem noi. De aceea de cele mai multe ori cand veti cauta clipuri cu genul acesta de pilote veti observa ca acestea se realizeaza in cladiri spatioase, in care sa se poata manevra mult mai usor materialul.

Ce-i drept acest tip de pilote au fost introduse si la unele hoteluri din strainatate, deoarece conceptul nu este de pe la noi, ci a fost preluat de peste ocean. Cu toate astea insa nu putem ignora aspectul acestora, dar si eleganta pe care o pot oferi astfel de pilote. Iar daca sunteti curioase sa vedeti mai multe astfel de pilote am selectat cateva foarte dragute pe care va invit sa le vedeti in pozele de mai jos.