Botosei si papuci pentru bebelusi

Posted by

Cred ca am observat din ce in ce mai multe persoane care sunt atrase de papuceii, botoseii, pentru bebelusi. Pe de alta parte este o incantare sa stai si sa privesti la articolele vestimentare pentru bebelusi, mai ales ca cele mai multe dintre domnisoare sunt atrase de catre bebelusi. La drept vorbind este imposibul sa nu fii atrasa de copii, mai ales ca unii dintre ei au niste fete ca de ingeri, iar trasaturile lor sunt foarte dragalase, in special la fetitele blonde si cu ochii albastri.

Nu stiu cate dintre voi au aceleasi pareri, dar eu stiu foarte bine ca sunt bebelusi ce te atrag inca de la prima privire si parca nu te mai poti dezlipi de ei. Cred ca acele persoane ce au stat prin preajma unor astfel de micuti stiu destul de bine despre acest lucru, mai cu seama ca lucrurile sunt complet diferite atunci cand vine vorba de propriul tau copil. Insa nu putem sa ocolim faptul ca majoritatea dintre noi sunt atrase de hainele in miniatura ale bebelusilor.

Probabil ca ati avut si voi momente cand ati stat sa priviti acest gen de hainute cateva minute bune pana v-ati hotarat sa achizitionati ceva pentru micutul vostru. Si la drept vorbind aceste articole vestimentare minuscule sunt foarte impresionante si nu numai prin forma lor, ci si prin design-ul pe care il adopta unele hainute. Bineinteles ca parerile parintilor sunt foarte diferite atunci cand vine vorba de cei mici si cand trebuie sa le cumpere haine.

Dar asa cum stiti cea mai mare atractie pentru parinti este reprezentata de papuceii pentru bebelusi, in special cei realizati manual. Si dupa cum stiti si voi pe piata sunt o multime de modele de botosei care si-au facut aparitia, mai ales ca majoritatea dintre ei sunt lucrati de persoane ce indragesc foarte mult lucrul manual, iar o parte din munca lor am surprins-o si noi in cateva poze si ipostaze pe care le vom lasa mai jos, la final de articol.