Muzica potrivita pentru evenimentul tau

Posted by

Nu stiu cate dintre voi sunteti dispuse sa va ocupati de organizarea unor evenimente festive de genul nuntilor, dar eu una sincera sa fiu nu sunt chiar atat de sigura ca mi-as dori sa realizez acest lucru. Nu pot spune ca nu sunt pasionata de tot ceea ce inseamna organizare, cu atat mai mult daca vorbim de o nunta sau de un botez, numai ca pentru a putea face acest lucru trebuie sa dai dovada de mult curaj si sa induri toata bataia de cap. Iar cine spune ca la un eveniment cu fast nu sunt multe lucruri de pus la punct sa stiti ca va inselati.

Iar daca cine s-ar ocupa de realizarea evenimentului nu este o persoana foarte bine organizata, care sa-si astearna pe hartie toate detaliile de care trebuie sa tina cont, nu cred ca ar face fata unei asemenea provocari. In primul rand ca sunt foarte multe detalii de stabilit pentru o nunta, tematica ei, locul unde se doreste realizarea evenimentului, plus multe alte lucruri in functie de obiceiuri, de traditie si de toate dorintele pe care le au cei implicati in evenimentul respectiv.

Si chiar am auzit de tot felul de locatii pentru organizarea unei nunti, insa cel mai mult mi-a placut ideea de a face o nunta la malul marii. Iar la o astfel de nunta se impune sa aduci cele mai bune formatii nunta Constanta. Nu cred ca este atat de rau sa ai astfel de dorinte. Numai ca daca cei care isi doresc sa-si faca nunta nu sunt din apropiere de malul marii sunt nevoiti sa se ocupe foarte bine de organizarea acestuia sau mai mult decat atat sa angajeze un specialit in organizarea de evenimente, pentru ca totul sa fie perfect.

M-am tot gandit la faptul ca cine se ocupa de astfel de lucruri trebuie sa fie o persoana foarte inteligenta si dispusa sa sacrifice timpul ei pentru a-si duce treburile la bun sfarsit. Si pentru ca tot am vorbit despre organizarea unui eveniment, inca nu am inteles cum ai putea  impaca pe toata lumea in ceea ce priveste muzica. Si daca nu stiati muzica reprezinta, poate, cel mai important element pentru un eveniment asa cum este nunta.

Mereu am avut aceasta intrebare in minte si nu am inteles cum poti impaca pe toata lumea in legatura cu acest aspect. Multi ar spune ca ar fi mult mai indicat un DJ si gata ai terminat treaba. Altii dimpotriva ar spune ca ar fi mult mai bine sa apelezi la formatii nunta Bucuresti.

Bineinteles daca as dezvolta acest subiect probabil ca toata aceasta discutie s-ar transforma intr-o cacealmea, insa nu imi place sa dau curs unor barfe. Asa ca am sa ma opresc prin a spune ca in opinia mea sunt mult mai potrivite trupe cover band Bucuresti, decat orice alte metode de a avea muzica la un eveniment fastuos. De cele mai multe ori cand vine vorba de un astfel de eveniment ma tot gandesc oare cum pot organizatorii sa gaseasca exact acea muzica si acele elemente care sunt cele mai potrivite pentru evenimentul respectiv.

Nu stiu cum de pot acesti oameni sa gaseasca tot ce-i mai bun pentru clientii lor, dar cred ca asemenea organizatori sunt un ajutor binevenit in orice tip de eveniment. Cat despre gusturile muzicale ale oamenilor nu putem avea astfel de discutii ca doar nu degeaba se spune ca – gusturile nu se discuta.