Bluze de primavara

Posted by

Saptamana aceasta m-am gandit destul de serios daca trebuie sa-mi gasesc hainele de primavara sau trebuie sa ma reintorc mult mai repede decat speram la hainele de iarna. Nu imi place ca vremea asta se schimba de la o zi la alta sau mai mult decat atat ca sunt diferente mari de temperatura intre zi si noapte. Pana aici nimic obisnuit, dar parca nu imi doream atat de multa zapada in mijlocul primaverii.

Inca mai sper ca o sa ma bucur si eu de ceva vreme frumoasa si poate am sa reusesc chiar sa imi achizitionez cateva bluzite pe care sa le port in aceasta primavara. Ma rog, ce a mai ramas din ea ca din cate stiu si observ parca suntem tot in iarna. Dar pana una alta as vrea sa va scriu putin despre cateva bluzite, pe care le-am gasit mai devreme pe internet.

Ce putin eu sunt atrasa de bluzele lungi, ce se muleaza pe corp si bineinteles, acele bluze ce sunt inchise la culoare. Si nu mai incape indoiala ca imi plac lucrurile inchise pentru ca imi subtiaza mult mai mult talia fata de alt tip de produse asemanatoare, dar care au culori mult mai deschise. In plus de asta nu pot renunta nici la acele bluzite in colturi, caci si acelea ma atrag la fel de mult ca si primele.

Nu stiu insa daca am sa accept vreodata sa ma imbrac cu acele bluze scurte in care ti se vede o parte din abdomen. Nu imi plac si nici nu mi-au placut vreodata, chiar daca in tineretea mea eram destul de slaba si puteam sa port si asa ceva. Nu stiu ce va mai aparea in trendul din acest an, dar sper sa am si eu parte de haine decente cu care sa-mi faca placere sa ma imbrac.