Lenjeriile potrivite in functie de hotel – la ce te raportezi

Posted by

Mai mult decat niste articole cu rol estetic, lenjeriile de pat sunt necesare pentru un somn neintrerupt, odihnitor, calitativ. Atat in spatiile rezidentiale, dar mai ales in unitatile hoteliere este necesar a bifa alegeri de bun gust, dar mai ales acestea trebuie sa mizeze pe calitate.

Documentarea tine de responsabilitatea ta, asta daca vrei ca investitia pe care o faci, mai ales daca esti hotelier, sa iti ofere durabilitate. Ca sa stii ca mergi in directia potrivita cu o asemenea achizitie, recomandarea mea este sa identifici atat tendintele, cat si calitatile pe care le prezinta seturile de lenjerii de top.

Iata cum poti sa faci alegeri inspirate in materie de lenjerii pentru hotel si ce aspecte ar trebui sa iti atraga atentia.

Afla ce dimensiuni trebuie sa aiba lenjeria

Pentru a afla aceste informatii trebuie sa masori personal patul, respectiv salteaua si pernele. Exista in general o dimensiune standard a acestora, dar nu se aplica de fiecare data. Astfel, ca sa stii sigur ca ai comandat lenjeriile potrivite, mai ales cand este vorba despre o cantitate mare, masoara cele mentionate si adauga si o marja de cativa centimetri. Lenjeria nu trebuie sa stea nici prea fixa si nici prea lejera, ci potrivita.

Opteaza pentru un material calitativ

Calitatea este cea care dicteaza rezistenta lenjeriei. Ramane o alegere de top bumbacul, respectiv bumbacul satinat, dar si damascul, damascul satinat, percale sau sifonul. Fiecare este de obicei destinata unor clase de servicii diverse. Spre exemplu cei care doresc sa promoveze un hotel de lux, cu siguranta ca vor bifa o achizitie ce vizeaza strict calitatea, pretul fiind doar un detaliu nesemnificativ.

Neaparat trebuie evitate materialele sintetice, mai ales daca nu sunt combinate si cu fibre naturale. Acestea ingreuneaza somnul si creeaza o stare de disconfort nedorita.

De asemenea, este necesar a alege un material din fibre cat mai dense. Cand este natural, acesta va favoriza circulatia aerului, asigurand pielii confortul necesar pentru a se odihni corespunzator. Cu cat densitatea fibrelor este mai mare, cu atat rezistenta este mai mare. Asta ar trebui sa stie mai ales cei care detin un hotel, respectiv care se ocupa cu partea de management.

Rezista mai bine spalarilor si purtarilor, deci este de luat in considerare.

Orienteaza-te dupa programul de spalare

Daca vrei sa ai siguranta ca seturile de lenjerii pentru hotel nu se vor decolora, respectiv deteriora dupa cateva spalari, este bine sa te interesezi legat de asta inainte. De obicei hotelierii prefera lenjeria alba pentru ca nu exista problema decolorarii si de altfel reprezinta si un simbol al curateniei. Imediat cei cazati isi pot da seama daca aceasta este curata sau nu.

Raporteaza-te la preturi

Bineinteles ca nu poti trece cu vederea acest criteriu de selectie. O lenjerie buna va costa mai mult, insa asta nu inseamna ca va trebui sa platesti preturi exagerate. Acestea trebuie sa fie echilibrate, iar un producator, respectiv furnizor serios si de incredere va respecta acest principiu.

Recomandarea mea este lenjerii-hotel.ro. Daca vrei sa ai siguranta alegerii, atunci intra in contact cu cei de la Brodank si profita de produsele pe care le fabrica si comercializeaza la costuri echilibrate.