Intre gatit si rochii

Posted by

Ma enerveaza ca nu reusesc sa fac tot ce imi propun. De fapt niciodata nu m-am simtit mai dezamagita ca acum si chiar daca bucataria mea este complet utilata cu cele mai bune produse ma enervez ca nu am timp suficient pentru a fi in stare sa-mi gatesc ceea ce-mi doresc. Si nu este nimeni vinovat, ca eu mai nou am inceput sa stau cu capul numai in materialele pentru diferite modele de rochite.

Nu ma gandeam ca una din pasiunile mele o va ucide treptat pe cealalta sau ca in scurt timp voi fi nevoita sa o chem pe mama sa-mi gateasca din cand in cand. Daca as fi fost singura probabil mancarea n-ar fi fost o problema pentru mine, dar nu, nu sunt singura si nu il pot tine sa moara de foame. Asa ca mama s-a hotarat sa-mi dea o mana de ajutor in timp ce eu imi vad de treaba in continuare si imi termin rochiile incepute.

Dar astazi am reusit sa ma impac catusi de putin si cu pregatitul rochiilor, pe care le am de facut, dar si cu acel cuptor electric din bucatarie. Norocul meu a fost acela ca acest cuptor electric incorporabil este foarte usor de folosit si nu necesita o atentie sporita din partea mea. Astfel ca in timp ce imi fac treaba cu rochiile in una dintre camere, in bucatarie cuptorul meu isi face treaba fara sa ma deranjeze intr-un fel.

Acum ca m-am linistit in aceasta privinta cred ca ar fi mult mai bine daca as putea utiliza mai mult cuptorul decat orice altceva. In plus de asta, cuptorul pregateste mult mai repede mancare si nimeni nu moare de foame, chiar daca eu ma apuc tarziu de gatit.

Si spre rusinea mea asa pot sa impac mult mai bine atat gatitul cat si cusutul. Iar daca stau bine sa ma gandesc poate ca mama n-ar mai trebui sa vina la mine si sa-mi gateasca diverse chestii, caci de acum imi pot gati si eu rapid si usor, mai ales ca am la indemana acest minunat cuptor.