Imi plac articolele cu informatii consistente si utile

Posted by

Citim din multe motive: pentru delectare, sa ne imbogatim imaginatia si vocabularul, dar si sa ne informam. Avem nevoie de articole utile care sa ne sfatuiasca in momentele de cumpana sufleteasca sau, dimpotriva in cele de seninatate maxima.

Consider norocos momentul in care am citit articolul despre Allfinanz Romania asigurari de viata OVBpe unul dintre site-urile serioase prezente in mediul online.

Pana la o varsta te simti sanatos tun si nimic nu te doare. Imi spunea o colega ca de la 40 de ani incolo, te miri si te temi, cand nu te doare ceva.

Si in cazul meu, o persoana fara nicio operatie si doua-trei internari in spital, totul a decurs multumitor.

In ultimii ani am fost insa incercata ba de una, ba de alta si doar articolul Vrei o viata lipsita de griji financiare? Apeleaza la consultanti financiari, m-a convins sa imi fac o asigurare de sanatate.

Am fost pusa in fata situatiei cumplite de a ma intreba de unde iau bani, daca situatia se complica si m-am linistit si nu am mai facut nimic, dupa ce am constatat ca am scapat. O basicuta mica iesita pe nas nu parea sa insemne mare lucru si am asteptat sa se treca de la sine, ba am mai si stors-o, gandindu-ma ca se vindeca de la sine.

Dar nu a fost asa! Cadea coaja, sagera de ma speriam, incercam un tratament care se dovedea ineficient si o luam de la capat. Asteptam degeaba. Vindecarea nu se producea. Medicul mi-a comunicat in fata situatia si mi-a spus ca imi va prescire un tratament revolutionar si daca nu da roade, voi fi operata cu laser.

Aproape 100 de lei ma costa un pliculet pe care il aplicam o data si tratamentul il faceam de doua ori pe saptamana.

“Trebuie sa ma imprumut, in cazul in care ajung la operatie, mi-am spus!”

Divinitatea s-a indurat de mine si am scapat. Citesc acum articolul despre siguranta pe care ti-o da o asigurare de sanatate mediata de un broker cu autoritate nationala si internationala si realizez ca nu mai pot sta fara asigurare de sanatate. Iata motive importante care m-au determinat sa aleg OVB ca mediator al asigurarii mele:

-in cei 40 de ani in care a mediat asigurari de orice fel din Europa a satisfacut 4 milioane de clienti. 4 milioane de oameni cu problemele lor au fost multumiti de serviciile OVB.

-in Romania OVB este prezent de 12 ani si conduce in topul asigurarilor de sanatate fiind unele dintre cele mai avantajoase. Ele sunt valabile si daca asiguratul are nevoie de o clinica buna sa se insanatoseasca si in cazul in care nu se imbolnaveste niciodata, fiindca primeste toata suma prevazuta la implinirea termenului.

-cei 5 000 de experti finaciari sunt gata sa ofere consiliere gratuita in orice moment.

-exista o gama variata de asigurari care acopera toate nevoile de siguranta ale oamenilor: de viata, de sanatate, de bunuri si de pensie facultativa.

Va recomand sa cititi mai mult despre asigurari pe site-ul oficial OVB Romania sis a va alegeti asigurarea de care aveti nevoie!

Nu mai stai o clipa neasigurati!