Geografia ne prezinta universul in care traim

Posted by

Multi oameni inaintea noastra au facut cercetari ample si au sacrificat mult sa afle despre continente, forme de relief, rauri, asezari omenesti si economia statelor lumii.

Ca sa descopere alte teritorii, exploratorii si-au dat viata. Uneori au murit echipaje intregi, fiindca au fost surprinse de furtuni violente in ape necunoscute sau si-au terminat proviziile si s-au imbolnavit.

Toate eforturile acestea au fost depune ca noi sa stim despre forme de relief, bogatii ale solului si subsolului, obiective turistice.

Vulcanii noroiosi, focul viu, lacurile vulcanice, munti formati prin incretire sunt detalii pe care un om care are o cultura generala le stie si poate vorbi fara probleme despre ele.

Fara geografie ne-ar lipsi orientarea in spatiu de care avem atata nevoie. Stimulati copiii sa invete geografie, cumparandu-le geografie clasa 7sa afle din carti despre continentele extraeuropene.

Nu este rusine sa puneti mana pe manualele lor si sa va completati cunostintele, fiindca noi nu invatam ceea ce stiu ei astazi. Scoala a evoluat mult, iar existenta manualelor alternative reprezinta un ospat informational fara precedent.

Pe site-ul librariei Delfin se gasesc 4 manuale de geografie clasa a 7a si un caiet de aplicatii foarte util elevilor.

De pilda harta oarba le pune in valoare abilitatile de orientare in spatiu, adica de aplicare a cunostintelor teoretice.

Libraria prezentata mai sus colaboreaza cu cele mai bune edituri ale momentului, de aceea fondul de carte aflat la vanzare este deosebit de valoros.

Manualele de geografie pentru clasa a VII-a provin de la editurile: Corint și All, iar pretul acestora porneste de la 17 lei, 23 de lei costand cel mai scump manual. Caietul de exercitii si aplicatii costa aproape 13 lei, fiind un instrument foarte util de lucru.

Este de apreciat faptul ca pe site exista si un manual de Geografie in limba maghiara si ca parintii grijulii, interesati sa investeasca in cunostintele copiilor lor, pot comanda in acest moment setul complet de manuale pentru orice clasa.

Chiar daca elevul primeste de la scoala carti, nu strica sa mai aiba si in biblioteca un set de rezerva, din care sa poata inlocui o carte pe care o pierde sau o uita undeva.

Imi place ca in maximum 10 minute se pot comanda toate manualele pentru un elev de clasa a VII-a, iar comanda este livrata la domiciliu, cat mai rapid.

Libraria vinde carti ale celor mai bune edituri din tara, dar si materialele provenite de la propria editura sunt de calitate premium. Profesorii prefera auxiliarele de la Delfin datorita modului in care reflecta si programa scolara, dar si structura subiectelor de la examenele nationale si a nivelului diferit de dificultate al acestora.

Este de asemenea de subliniat faptul ca autorii ofera si clisee care pot fi aplicate pe texte si asigura elevilor o nota mare la examene, daca le memoreaza si exerseaza adaptarea acestora pe un fragment la prima vedere.

Libraria Delfin este raiul celor pasionati de carti. In afara de manuale se pot comanda in orice moment romane si povestiri premiate si cu vanzari record din literatura actuala, carti bune de psihologie, de comunicare si dezvoltare personala.