aug. 23

Ce aduce fiecare inceput de an scolar pentru copii si parinti?

Ce aduce fiecare inceput de an scolar pentru copii si parinti?

Vacanta de vara trece ca un fulger pentru copii. Pe langa acest lucru, desi o asteapta cu nerabdare, la un moment dat tot isi doresc sa reinceapa scoala. De ce? Pentru sentimentul de mister pe care il traiesc avand in vedere ca nu stiu in ce constau noile materii, dar si pentru ca trebuie sa isi achizitioneze rechizite.

Copiii sunt incantati de aceste lucruri, iar parintii nu pot decat sa se bucure impreuna cu acestia. Un inceput de an scolar reprezinta, in esenta, o noua etapa a vietii. Un lucru putin mai dificil ce ii include atat pe copii, cat si pe parinti este achizitionarea rechizitelor – pentru copii conteaza doar aspectul, asa ca parintii trebuie sa vina din urma pentru a le alege doar pe cele de calitate.

Nu doar rechizitele sunt lucruri ce trebuie sa fie cumparate la inceput de an scolar, ci si hainute si incaltaminte, iar goana dintr-un magazin in altul nu e cel mai placut lucru. De aceea, tu ca parinte poti face toate achizitiile necesare dand cateva click-uri. De unde? De la Pintexim fabrica de papetarie – raiul copilasilor si al parintilor in materie de rechizite calitative cu imprimeuri atractive.

De unde incepi?

In primul rand, la Pintexim fabrica de papetarie gasesti articole ce se potrivesc atat pentru gradinita, clasele primare, gimnaziale si nu numai. Poti incepe de oriunde sau, mai bine spus, de unde isi doreste copilasul.

Lasa-l sa aleaga singur felul in care vor arata caietele sale pentru ca aici nu se pune problema lipsei calitatii. Gama de rechizite scolare de la Pintexim contine o multitudine de produse si accesori precum coperti, radiere, caiete, pixuri, creta alta, palete pentru pictura si asa mai departe.

In functie de de clasa in care trece, pune-i produsele necesare la dispozitie si lasa-l sa le aleaga pe cele mai atractive pentru el. Cu produsele de la Pintexim va fi mai mare dragul de a scrie la ore. Totodata, datorita acuarelelor pigmentare, orele de pictura vor fi contextul ideal pentru ca acesta sa isi expuna talentul.

Nu uita sa ii achizitionezi de la Pintexim pensule de diferite marimi – pentru detalii minimaliste are nevoie de pensule subtiri, iar pentru fundal, de unele mai groase. Prin intermediul produselor de la Pintexim fabrica de papetarie poate sa isi descopere si vocatia in viata, de ce nu.

Nu te preocupa de pretul acestora cum faci atunci cand achizitionezi din alta parte

Probabil si tu ca parinte esti tentat sa te uiti la pret prima data. La Pintexim nu e necesar sa faci acest lucru – avand in vedere cate achizitii sunt de facut la inceputul anului scolar, preturile produselor de aici nu sunt absurde pentru a nu-ti crea o gaura in buget.

E locul perfect in care copilul tau va regasi tot ce isi doreste, caiete cu imprimeuri cu superi eroi si nu numai, iar bugetul alocat acestor achizitii nu va trebui sa fie unul imens. Vezi aici produse scolare de la Pintexim Fabrica de Papetarie.